کوروش جعفریان متخصص تغذیه در گفتوگو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص اثرات مثبت و منفی نوع تغذیه در بروز استرس گفت: استرس و اضطراب شدید و بیش از حد معمول نه تنها فرد را دچار بیماریهای روحی و روانی میکند بلکه در وضعیت فیزیولوژیک بدن نیز اختلال ایجاد میکند.
وی با بیان اینکه تغذیه نامطلوب و همچنین مصرف غذاهایی با چربی بالا استرس را تشدید میکند، افزود: مواد خوراکی که حاوی کافئین هستند نیز در بروز استرس و اضطراب در فرد نقش زیادی را ایفا میکنند.
جعفریان با اشاره به اینکه مصرف برخی مواد غذایی میتواند اضطراب را کاهش دهد، تصریح کرد: مصرف لبنیات، سفیده تخم مرغ و گوشت بوقلمون که دارای مادهی آرامبخش هستند و اثر بخشی قابل توجهی برای کاهش استرس در فرد دارند.
این متخصص تغذیه ادامه داد: ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در میوهها و برخی غذاها و همچنین انواع تنقلات مفید مانند بادام زمینی نیز نقش آرامبخشی دارند.
انتهای پیام/