سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اردبیل؛

اردبیل در تولید گوشت قرمز رتبه هفتم کشوری را دارد

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان اردبیل از کسب رتبه هفتم کشوری استان اردبیل در تولید گوشت قرمز خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از اردبیل؛ بهلول تکلوی افزود: استان اردبیل با تولید 28 هزار تن گوشت قرمز رتبه 7 کشوری را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: استان اردبیل با داشتن 515 هزار راس دام سنگین و 2 میلیون راس دام سبک اعم از گوسفند و بز و 544 واحد دامداری صنعتی اعم از گاوشیری ، پرواربندی گوساله و بره به عنوان قطب مهم تولیدات دامی کشور محسوب می شود.

تکلوی گفت: نژاد گاو شیری و گوشتی سیمینتال با توجه به بالا بودن ضریب تبدیل گوشت و نیز درصد چربی شیر نسبت به نژاد هلشتاین برتری داشته و از لحاظ اقتصادی ارزش بالایی دارد.

وی افزود: با بهره گیری از توان کشتارگاه های صنعتی گوشت به صورت بسته بندی و شیر به صورت محصولات فرآوری شده از استان صادر ارزش افزوده این محصولات بیشتر خواهد شد.

انتهای پیام/ع

برچسب ها: اردبیل ، تولید ، گوشت ، قرمز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.