اردبیل؛
اردبیل در تولید گوشت قرمز رتبه هفتم کشوری را دارد

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از اردبیل؛ بهلول تکلوی افزود: استان اردبیل با تولید 28 هزار تن گوشت قرمز رتبه 7 کشوری را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: استان اردبیل با داشتن 515 هزار راس دام سنگین و 2 میلیون راس دام سبک اعم از گوسفند و بز و 544 واحد دامداری صنعتی اعم از گاوشیری ، پرواربندی گوساله و بره به عنوان قطب مهم تولیدات دامی کشور محسوب می شود.

تکلوی گفت: نژاد گاو شیری و گوشتی سیمینتال با توجه به بالا بودن ضریب تبدیل گوشت و نیز درصد چربی شیر نسبت به نژاد هلشتاین برتری داشته و از لحاظ اقتصادی ارزش بالایی دارد.

وی افزود: با بهره گیری از توان کشتارگاه های صنعتی گوشت به صورت بسته بندی و شیر به صورت محصولات فرآوری شده از استان صادر ارزش افزوده این محصولات بیشتر خواهد شد.

انتهای پیام/ع