سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه؛

تولید دو هزار و 600تن عسل در استان کرمانشاه

در استان کرمانشاه 220 هزار کندوی عسل وجود دارد که از این تعداد حدود215 هزار و 930 کندو مدرن و 4هزار و 70 عدد بومی می‌باشدکه از این تعداد کندو امسال 2هزار و 600 تن عسل تولید می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، خسرو شهبازی گفت: همزمان با بیست و هفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی 124 پروژه بخش کشاورزی استان با اعتباری بالغ بر 184 میلیارد ریال با استفاده از منابع اعتباری دولتی وتسهیلات بانکی به بهره برداری می‌رسد.  

شهبازی عناوین پروژه ها را واحدهای دامپروری، پرواربندی بره و گوساله، مرغداری، گلخانه، پرورش آبزیان، صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی، تولید قارچ، احداث باغ، اجرای شبکه های آبیاری و کشت گیاهان دارویی اعلام کرد.

شهبازی با اشاره به عملکرد بخش  زراعت استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: در سال زراعی جاری بیش از 661 هزار تن گندم، 135 هزار و 300 تن جو، 124هزار و 162 تن ذرت، بیش از 615 هزار تن چغندرقند، 2هزار و 700 تن کلزا، 52 هزار و 167 تن حبوبات، 220 هزار و 118 تن سیب‌زمینی، 128هزار و 685 تن پیاز، و 318 هزار تن گوجه‌فرنگی تولید شده است.

وی ضمن تاکید بر افزایش کشت کلزا گفت: در راستای کاهش محصولات با مصرف آب بالا، سطح زیر کشت ذرت از 35 هزار هکتار در سال 93 به حدود 15 هزار و 500 هکتار در سال زراعی جاری کاهش یافته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه در بخش دامپروری بیش از 442 هزار تن محصولات دامی در سال تولید ‌شده است گفت: از این میزان حدود  36 هزار تن گوشت قرمز، 63هزار تن گوشت مرغ، 330هزار تن شیرخام، 10هزار و 500 تن تخم مرغ در سال تولید و روانه بازار مصرف شد.

انتهای پیام/ز
برچسب ها: کرمانشاه ، عسل ، کشاورزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.