به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛یک متخصص تغذیه گفت: آبزیان منابع خوب ویتامینB12 ، D، تیامین و... بوده و مصرف آن توصیه میشود.
دکتر یحیی پاسدار گفت: امگاسه به مقدار زیاد در ماهی وجود دارد و بر اساس تحقیقات انجام شده مصرف بالای امگاسه در طول زندگی میتواند نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر و فراموشی در سنین بالا در افراد داشته باشد.
وی گفت: مصرف ماهی در بالا بردن ضریب هوشی کودکان مفید است همچنین از ایجاد رسوب در عروق قلب جلوگیری کرده و نقش مهمی در خاصیت ارتجاعی و الاستیسیته عروق قلب دارد.
پاسدار افزود: مطالعات جدید حاکی از نقش مهم ماهی در جلوگیری از بروز و کنترل بیماری ام اس دارد، لذا مصرف ماهی میتواند در به تاخیر انداختن روند بیماری در بیماران ام اس اثرگذار باشد.
این دکترای تغذیه مصرف ماهی را در روانتر کردن سطح مفاصل و غضروفها اثرگذار دانست و گفت: مصرف ماهی همچنین در کاهش میزان استرس اثرگذار است.
پاسدار گفت: ارتباط مستقیمی بین مصرف زیاد ماهی و کاهش میزان بروز آسم و بیماریهای تنفسی وجود دارد.
وی گفت: مصرف میگو در افرادی که ریسک کلسترول بالا دارند، خیلی توصیه نمیشود.
وی گفت: مصرف ماهی و فرآوردههای آبزی در جامعه افزایش پیدا کرده است اما با این حال هنوز از استاندارهای جهانی عقب هستیم.
انتهای پیام/ف