سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استفاده از نانو ذرات طلا برای تشخیص سرطانی که دیر شناسایی می‌شود

سرطان پانکراس بیماری‌ است که معمولا دیر تشخیص داده می شود و تشخیص آن در کنار جراحی سریع تومور شانس زنده ماندن فرد را افزایش می دهد.

به گزارش خبرنگار  حوزه فناوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان ، محققان دانشگاه ایندیا موفق به ساخت حسگر میکرو RNA بسیار حساس شده‌اند که از آن می‌توان برای درمان بیماری‌ها استفاده کرد. این حسگر پتانسیل‌های بالایی در شناسایی و درمان بیماری‌هایی همچون سرطان پانکراس دارد. 

این نانو حسگر قادر است سطح قطرات زیست مواد مرتبط با بیماری سرطان پانکراس را تشخیص دهد.  میکرو RNA ها مولکول‌های بسیار کوچکی هستند که وظیفه مدیریت تولید مولکول‌های RNA می‌توانند در تشخیص بیماری نقش مهمی ایفا کنند. 

راجش سردار از مدیران این پروژه می‌گوید: ما از مفاهیم پایه فناوری نانو در طراحی این حسگر برای شناسایی و اندازه گیری زیست مولکول‌های بزرگ در غلظت های کم استفاده کردیم.

نتایج این پروژه دستاورد بزرگی در حوزه ی سرطان پانکراس است چراکه برخی بیماران سال‌ها مبتلا به این سرطان بوده در حالی که از وجود این بیماری بی‌خبر هستند. 

تشخیص زودهنگام سرطان پانکراس، می‌تواند در کنار جراحی شانس زنده ماندن پنج ساله‌ی بیمار را 40 درصد افزایش دهد. تشخیص سرطان پانکراس معمولا بسیار دیر شناسایی شده و معمولا در مدت زمان کمتر از یک سال بیمار را به کام مرگ می‌کشد. 


انتهای پیام/

برچسب ها: نانو ، ذرات طلا ، سرطان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.