به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، از یاسوج؛فتاح محمدی در نشست کارگروه نخصصی زنان و خانواده کهگیلویه و بویراحمد افزود: بر اساس این طرح جامع ظرفیت ها و قابلیت های زنان و دختران استان در تمام عرصه ها شناسایی و شرح وظایف دستگاه های مختلف اجرایی برای شکوفایی آنان نیز مشخص می شود.
وی بیان کرد: با اجرای دقیق این طرح جامع بستر و شرایط لازم برای حضور هر چه بیشتر زنان و دختران کهگیلویه و بویراحمد در زمینه ها و عرصه های مختلف اعم از اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، ورزشی، هنری و علمی فراهم خواهد شد.
محمدی اظهار کرد: دین مبین اسلام نگاه یکسانی به هویت و شخصیت زنان و مردان دارد و هیچگونه تفاوتی بین آنان قائل نیست.
وی عنوان کرد: نگرش دین مبین اسلام به زن و مرد بر اساس فلسفه وجودی هر کدام از آنان است.
محمدی ابراز داشت: زنان نقش تربیتی داشته و به عنوان محور بنیان و کانون خانواده ها رسالت سنگینی بر عهده دارند.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، گفت: برای کاهش مسائل و مشکلات زنان و دختران استان به ویژه در مناطق روستایی و عشایری برنامه ریزی کلان شود.
حجت الاسلام سید علی فتح میرمحمدی افزود: ایجاد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری بین زنان و دختران کهگیلویه و بویراحمد مستلزم آن است که به سراغ تولید رفته و محصولات خود را نیز به فروش برسانند.
وی بیان کرد: تحصیلات دانشگاهی دختران کهگیلویه و بویراحمد متناسب و منطبق با بازار کار استان نیست و این امر نیز تاثیر بسزایی در افزایش نرخ بیکاری بین دختران استان دارد.
میهمان ویژه این نشست فاطمه اشرفی مشاور معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری بود.
انتهای پیام /پ