بنابرین گزارش، فاطمه صدر زاده دختر شهید صدر زاده (از شهدای مدافع حرم اهل بیت(ع) و رزمنده جبهه مقاومت)، حافظ چهار جزء قرآن است و سوره اعلی را در اختتامیه جشنواره عمار قرائت کرد.
در آیین اختتاحیه ششمین جشنواره مردمی فیلم عمار، برگزیدگان بخشهای مختلف معرفی و تقدیر شدند.
بنابرین گزارش، هیئت داوران در بخش «برنامه تلویزیونی»، ضمن تقدیر از آقای محسن مقصودی برای تهیه کنندگی برنامه تلویزیونی «ثریا» و آقای محمود بابایی برای تهیه کنندگی برنامه تلویزیونی «مهربانو» و آقای محمدرضا شفاه برای تهیه کنندگی برنامه تلویزیونی «بگو بخند»، لوح افتخار این بخش را به آقای سعید بشیری برای تهیه کنندگی برنامه تلویزیونی «سرزمین بهار» به دلیل پرداختن به جانبازان موج انفجاری تقدیم کرد.
بر اساس این گزارش، هیئت داوران، فانوس این بخش را به آقای محمد براتی برای تهیه کنندگی دو برنامه تلویزیونی «سوگ در قفس»، به دلیل پرداختن به نقش مهم هیئتهای مذهبی در گرایش دینی و برنامه تلویزیونی «چشمان پُر توان» به دلیل به تصویر کشیدن فرهنگ شکر گذاری و توکل اهدا کرد.
برگزیدگان بخش مسابقه «انیمیشن»
بنابرین گزارش، هیئت داوران در بخش «موشن گرافیک و موشن کُمیک»، ضمن تقدیر از آقای مجید آسودگان برای کارگردانی اثر «مدرسه تاریخ شفاهی» لوح افتخار این بخش را آقای حامد پاشایی برای کارگردانی اثر «تحریم»، آقای محمدعلی عسگری برای کارگردانی اثر «Half men» و آقای محمد ناصریفر برای کارگردانی اثر «یادم تو را فراموش(کدام حق)» به دلیل همت در پرداختن به موضوع سبک زندگی اهدا کرد.
همچنین هیئت داوران فانوس این بخش به آقایان محمدرضا رضائیان و شعیب حسینی برای کارگردانی اثر «آنچه دادیم آنچه گرفتیم» به دلیل بیان مسائل روز، جامعیت مطلب، رنگ بندی و تصویر کردن مفاهیم تخصصی و آقایان سید حامد قاسمی و علی رهجو برای کارگردانی اثر «پول در صدر اسلام» بخاطر گرافیک یکدست و پاسخ تصویری به یک پرسش رایج تقدیم کرد.
بنابرین گزارش، هیئت داوران در بخش «پویانمایی» ضمن تقدیر از آقای مجید آسودگان برای کارگردانی اثر «REVOLOTION» و خانم مهسا زینی برای کارگردانی اثر «بنیان»، لوح افتخار این بخش را به آقای محسن صالحی فرد برای کارگردانی اثر «نافرمانی» به دلیل استفاده درست از ظرفیت های بیانی پویانمایی و آقای ایمان یونسی برای کارگردانی اثر «تولد یک رویا» استفاده مناسب از تکنیک پویانمایی دو بعدی و پرداخت به یک موضوع روز تقدیم کرد.
همچنین هیئت داوران فانوس این بخش را به آقای محمد خیراندیش دولابی برای کارگردانی اثر «دم جُنبونکها» برای دستاورد فنی، آقای رسول آذرگون برای کارگردانی اثر «بچرخ تا بچرخیم» به دلیل نگاه نو در بیان موضوعات روز و آقای عبدالامیر سبیعی برای کارگردانی اثر «دو نفر بر فراز یک منبر» به دلیل تناسب داستان و قالب با مخاطب اهدا کرد.
برگزیدگان بخش «داستانی»
بنابرین گزارش، هیئت داوران در بخش داستانی بلند، لوح افتخار را به آقای صادق صادقدقیقی برای کارگردانی اثر «تا آمدن احمد» و آقای روح اله سهرابی برای کارگردانی اثر «خاکستر و برف» اهدا کرد.
همچنین هیئت داوران، لوح افتخار فیلمنامه این بخش را هم به آقای مهدی محمدی به نمایندگی از گروه نویسندگان برای فیلم داستانی «فرزانه» به دلیل ترویج فرهنگ حجاب و نماز و لوح افتخار بازیگری را هم به خانم شیده یزدانی برای بازیگری در فیلم «فرزانه» تقدیم کرد.
بر اساس این گزارش، هیئت داوران فانوس بهترین تهیه کنندگی این بخش به خانم پروانه مرزبان برای تهیه کنندگی فیلم «تا آمدن احمد» اهدا کرد.
بنابرین گزارش، هیئت داوران در بخش داستانی نیمه بلند، لوح افتخار فیلمنامه را به آقای محمود عرفانی برای اثر «نامه های سنگی» و لوح افتخار بازیگری را به خانم سوگل طهماسبی برای بازیگری در فیلم «هنگامه» تقدیم کرد.
بر اساس این گزارش، هیئت داوران، فانوس کارگردانی این بخش را به آقای امیر داسارگر برای کارگردانی فیلم «هنگامه» اهدا نمود.
همچنین هیئت داوران، جایزه ویژه این بخش را به آقای حسین ریگی برای کارگردانی فیلم «جاده مرزی» تقدیم کرد.
بنابرین گزارش، هیئت داوران در بخش داستانی کوتاه، لوح افتخار را به آقای داود جلیلی برای کارگردانی اثر «پستوی خالی» اهدا کرد.
هیئت داوران، فانوس این بخش را به آقای مهدی امینی برای کارگردانی اثر «تشویق» به دلیل خلاقیت و نگاه متعهد تقدیم کرد.
همچنین، هیئت داوران فانوس بهترین اثر را به آقای علی دلکاری برای فیلم «هوادار» تقدیم کرد.
بر اساس این گزارش، هیئت داوران، فانوس جشنواره عمار را بخاطر تلاش برای پرورش نیروهای انقلابی و تهیه کنندگی مجموعه آثار داستانی «قصه های تبیان» به آقای فرج الله سلحشور اهدا کرد.
برگزیدگان بخش مسابقه مستند «مدافعان حرم»
بنابرین گزارش، هیئت داوران در بخش «مدافعان حرم» ضمن تقدیر از آقای حسین پالیزدار برای کارگردانی اثر «ابو وهب» و آقای روح اله رفیعی برای کارگردانی اثر «فرمانده جواد»، لوح افتخار این بخش را به آقای محسن اردستانی رستمی برای کارگردانی اثر «معلم» و حجت الاسلام ساسان فلاحفر برای کارگردانی مجموعه مستند «روایت نصر» اهدا نکرد.
همچنین، هیئت داوران فانوس این بخش را به آقای حمید عبداله زاده برای کارگردانی اثر «ایرانیهای مرتد» تقدیم کرد.
برگزیدگان بخش مسابقه مستند «جبهه فرهنگی و اقتصاد مقاومتی»
بنابرین گزارش، هیئت داوران در بخش «جبهه فرهنگی» ضمن تقدیر از سید جمال عود سیمین برای کارگردانی اثر «محرم ملکوت» به دلیل پرداختی موفق به فرازی از شخصیت آیت الله خوشوقت و آقای سیدحمید میرحسینی برای کارگردانی اثر «آن یک نفر» به دلیل معرفی یک تصویر بردار و هنرمند انقلابی و ایثارگر، لوح افتخار این بخش را به آقای محمد صفا برای کارگردانی اثر «مسیر هشت میلیمتری» به دلیل روایت گیرا از حرکت جهادی یک هنرمند از نقطه تولید تا توزیع و آقای امیر مهریزدان برای کارگردانی اثر «از ساقه تا صدر» به دلیل اثری خوش ساخت و پرداخت به فرازی از شخصیت امام اهدا کرد.
بر اساس این گزارش، هیئت داوران، فانوس این بخش را به آقای محمد حبیبی منصور برای کارگردانی مستند «معلم» به دلیل ارائه روان از یک سوژه مردمی تقدیم کرد.
همچنین هیئت داوران جایزه ویژه این بخش را به آقای محمد حسن یادگاری برای کارگردانی مستند «بار دیگر مردی که دوست میداشتیم» اهدا کرد.
بنابرین گزارش، هیئت داوران در بخش «اقتصاد مقاومتی» ضمن تقدیر از آقای میثم صبوحی برای کارگردانی اثر «همه چیز برای من» به دلیل توجه به موضوع مصرفگرایی به عنوان مسئله مبتلابه جامعه، آقای امیر صلح میرزایی برای کارگردانی اثر «فروپاشی» به دلیل خلاقیت در انتخاب موضوع و جسارت در طرح و اجرا و آقایان محمدصادق رمضانیمقدم و علیمحمد خانیکی برای کارگردانی اثر «یک روز، یک زندگی» به دلیل روایتی موفق از یک فضای محدود و به تصویر کشیدن شرافت کار در عین بینیازی، لوح افتخار این بخش را به آقای قدرت باقری برای کارگردانی اثر «حرکت و برکت» به دلیل موفقیت کارگردان در به تصویر کشیدن تداوم جهاد از جبهه نظامی تا اقتصادی و ترجمان مرگ بر آمریکا در حوزه اقتصاد تقدیم کرد.
بر اساس این گزارش، هیئت داوران فانوس این بخش را به خانم فاطمه مرزبان برای کارگردانی اثر «عروس وامنان» و آقای علیرضا بوالی برای کارگردانی اثر «نزدیکتر از نیویورک» به دلیل روشنگری، پرداختن به هنگام، جسورانه، جامع و منصفانه به مسئله هستهای اهدا نمود.
برگزیدگان مسابقه مستند «ایران و آمریکا، هفت تیر و بیداری اسلامی و جهان»
بر اساس این گزارش، هیئت داوران، در بخش «ایران و آمریکا» ضمن تقدیر از آقای محمد برادران برای کارگردانی اثر «چریک کوچک» و آقای مصطفی آتشمرد برای کارگردانی اثر «ایستاده بر موج»، لوح افتخار این بخش را به آقای سید محسن موسوی برای کارگردانی اثر « ماجراهای هکتور و سه کله پوک» به دلیل استفاده از ظرفیتهای هنری و دارا بودن محتوای ارزشمند، آقای ایمان گودرزی برای کارگردانی اثر «444 روز» به دلیل پژوهش قوی و استفاده از آرشیو و به آقای حسین مطلبی برای کارگردانی اثر «نان و هستهای» دلیل ایده و سوژه جسورانه اهدا کرد.
همچنین هیئت داوران، فانوس این بخش به آقای علی شیرزادیان برای کارگردانی مستند «عدالت آمریکایی» به دلیل خلاقیت و نوآوری، آقای محمد رخشانیصابر برای کارگردانی مستند «نسل سوم» به دلیل انتخاب سوژه تاثیرگذار و آقای علیرضا بوالی برای کارگردانی مستند «شطرنج با گرگها» به دلیل پژوهش کاربردی تقدیم کرد.
هیئت داوران در بخش «بیداری اسلامی و جهانی» ضمن تقدیر از آقای محمد حبیبی منصور برای کارگردانی اثر «مرز بی پایان» و آقای سعید فرجی برای کارگردانی اثر «سمیر»، لوح افتخار این بخش را به آقای ناصر نادری برای کارگردانی اثر «رد پای فرشته» به دلیل پرداخت به ابعاد فرهنگی- اجتماعی حضور جمهوری اسلامی در جبهه مقاومت اهدا نمود.
همچنین هیئت داوران، فانوس این بخش را به آقای محسن اسلامزاده برای کارگردانی مستند «تنها میان طالبان» به دلیل خطر پذیری و جسارت در کار تقدیم کرد.
گفتنی است هیئت داوران در بخش «هفت تیر» اثری را شایسته عنوان کاندیدا و دریافت جایزه ندانست.
برگزیدگان بخش مسابقه مستند «دفاع مقدس و مدافعان حرم»
بنابرین گزارش، هیئت داوران در بخش «دفاع مقدس» ضمن تقدیر از روح اله کاظمی زاده برای کارگردانی اثر «بانو»، خانم صغری مرادی برای کارگردانی اثر «قرار» و آقای مجید خانلری مقدم برای کارگردانی اثر «مادرش عزیز نبود»، لوح افتخار این بخش را به آقای حسین تهرانی برای کارگردانی اثر «بازگشت قهرمان» به دلیل ارائه مبتکرانه مسائل مربوط به کودکان و نوجوانان و آقای هادی حاجتمند برای کارگردانی اثر «آنا» به دلیل انتخاب و پرداخت مناسب به مادران شهید و شهیدان گمنام اهدا کرد.
همچنین هیئت داوران، فانوس این بخش را به آقای علیرضا باغیشنی برای کارگردانی مستند «بابا حاجی» به دلیل نگاه خلاقانه برای تبیین نقش روستاییان در دفاع مقدس و آقایان یوسف حاتمیکیا و مهدی برجیان برای کارگردانی مستند «چشم جنگ» به دلیل جسارت در طرح سوژه نو و پرداخت مناسب تقدیم کرد.
برگزیدگان بخش مسابقه مستند «نقد درون گفتمانی»، «جنگ نرم»، «تاریخ سیاسی» و «فتنه 88«
«نقد درون گفتمانی»؛
هیئت داوران در این بخش، ضمن تقدیر از آقای علی شفیعی برای کارگردانی اثر «نسخه ایرانی» و آقای محسن حاجکرمی برای کارگردانی اثر «اگر با خدا نجنگیم»، لوح افتخار بخش «نقد درون گفتمانی» را به آقای علی طالبی طادی برای کارگردانی اثر «شادی وحشتناک»، آقای محسن اردستانی رستمی برای کارگردانی اثر «گنج پنهان» و آقای میثم جهانبین برای کارگردانی اثر «پهلوانی برای امروز» اهدا کرد.
هیئت داوران فانوس بخش «نقد درون گفتمانی» را به آقای ایلیا علوی برای کارگردانی اثر «آرزو» تقدیم کرد.
«جنگ نرم»؛
هیئت داوران در این بخش، ضمن تقدیر از آقای علی پاجانی برای کارگردانی اثر «لباس ایرانی»، لوح افتخار بخش «تاریخ سیاسی» را به آقای مصطفی موسویتبار برای کارگردانی اثر «زن بودن به روایت طاهره لباف» تقدیم کرد.
همچنین هیئت داوران، فانوس این بخش را به آقای مجید عزیزی برای کارگردانی اثر«بدون مرز» اهدا کرد.
«تاریخ سیاسی»؛
هیئت داوران در این بخش، ضمن تقدیر از آقای مهدی فارسی برای کارگردانی اثر«خاطرات خانه متروک»، لوح افتخار این بخش را به آقای ایمان گودرزی برای کارگردانی اثر«فرزند سیا» اهدا کرد.
«فتنه 88»؛
هیئت داوران فانوس این بخش را به احسان جعفرپیشه برای کارگردانی فیلم «هشت هشت» اهدا و همچنین هیئت داوران جایزه ویژه این بخش را هم به مهدی نقویان برای کارگردانی فیلم «برادران» تقدیم کرد.
گفتنی است؛ در آیین اختتامیه ششمین جشنواره مردمی فیلم عمار، جایزه ویژه جدید جشنواره مردمی فیلم عمار با عنوان جایزه ویژه موزائیک «مرگ بر امریکا» رونمایی شد.
بر اساس این گزارش، این جایزه برای نخستین بار به مهدی نقویان کارگردان اثر «برادران» در حوزه فتنه 88 تقدیم شد.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/