سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سونامی اعتیاد در میان زنان و جوانان

رئیس کارگروه کاهش تقاضای اعتیاد کمیته مستقل مبارزه با مواد مخدر مجمع تشخیص مصلحت نظام از سونامی اعتیاد میان زنان، دختران و جوانان در کشور خبر داد و گفت: موضوع رشد اعتیاد در این گروه ها بسیار نگران کننده است.

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان  ؛ سعید صفاتیان افزود:متاسفانه رشد اعتیاد در جامعه زنان، جوانان، محیط های کارگری و برخی مردم عادی را شاهد هستیم که این موضوع بسیار نگران کننده است.
وی اضافه کرد: باید موضوع اعتیاد در کشور ریشه یابی شد و آمار دقیق معتادان را بررسی کنیم تا بتوانیم مشکلات ناشی از اعتیاد در جامعه را به خوبی مورد ارزیابی قرار دهیم.
این کارشناس ارشد مواد مخدر تصریح کرد: ما اکنون آمار دقیقی از رشد اعتیاد در کشور نداریم اما سازمان بهزیستی با ستاد مبارزه با موادمخدر تحقیقاتی در این زمینه در دست اقدام دارند که در چند ماه آینده پس از اتمام این طرح، تعداد معتادان، میزان رشد و شیوع اعتیاد در کشورمان به خوبی مشخص می شود.
صفاتیان ادامه داد: در خصوص بروز اعتیاد در کشور نیز آماری نداریم که میزان افرادی که تازه وارد اعتیاد می شوند چقدر است، که باید این آمارها نیز به روز شود.
وی خاطرنشان کرد: همچنین میزان رشد اعتیاد در میان کارگران و دانشجویان متفاوت است و باید این قشر بیشتر مورد توجه قرار گیرند اگرچه رشد اعتیاد در جامعه دانشگاهی رو به کاهش اما در جامعه کارگری رو به افزایش است.
صفاتیان با بیان اینکه بیش از 3،5 میلیون جامعه کارگری داریم، افزود: باید به محیط های کارگری توجه شود چون شیوع اعتیاد در این جامعه بیش از 20 درصد است.
رئیس کارگروه کاهش تقاضای اعتیاد کمیته مستقل مبارزه با مواد مخدر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:به همین منظور وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پروتکل راهنمای پیشگیری از اعتیاد برای جامعه کارگری و خانواده هایشان را تدوین کرده و در حال اجرا است تا با این پروتکل آموزش پیشگیری از اعتیاد به یک شیوه یکسان به کارگران ارائه شود.
وی تغییر الگوی مصرف، تحریم های اقتصادی، افزایش دسترسی افراد به موادمخدر یا مواد روانگران وافزایش قیمت موادمخدر را در رشد اعتیاد تاثیرگذار دانست و گفت: باید سازمان های مردم نهاد را بیشتر درگیر مسائل مربوط به حوزه موادمخدر و اعتیاد کرد تا بتوانیم شیوع و بروز موادمخدر در کشور را کاهش دهیم.
صفاتیان تقویت سازمان های مردم نهاد از سوی دولت و انجام پژوهش های کاربردی و بنیادی در حوزه پیشگیری از اعتیاد در کشور را نیز بسیار موثر دانست و گفت: همه باید با عزم ملی بتوانیم علاوه بر کاهش میزان معتادان در کشور، تلاشی جدی در راستای پیشگیری از اعتیاد انجام دهیم.
براساس آمار ستاد مبارزه با موادمخدر، اکنون یک میلیون و 325 هزار مصرف کننده موادمخدر در کشور وجود دارد که طبق این آمار کمتر ازسه درصد جامعه معتاد هستند.
همچنین طبق این آمارها، 10 میلیون نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم گرفتار اعتیاد در کشور هستند.
منبع:ایرنا
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.