سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مقررات جدید توییتر برای مقابله با گروه تروریستی داعش

توییتر مقررات تازه ای برای پیشگیری از سوءاستفاده گروه تروریستی داعش وضع کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ وبسایت «کریستین تودی» در نوشتاری به بررسی فعالیت گروه تروریستی داعش در رسانه های اجتماعی ،از جمله توییتر، پرداخته است. 

در مقاله سایت «کریستین تودی» آمده است شبکه اجتماعی توییتر پس از انتقاد‌های روز‌افزون در خصوص ناتوانی در جلوگیری از استفاده گروه تروریستی داعش از این درگاه برای پیشبرد تبلیغات خود و استخدام افراد، آیین نامه تازه ای را برای مبارزه با سوء استفاده و ایجاد مزاحمت وضع کرد. 
در نظرسنجی موسسه بروکینگز در مارس 2015 آشکار شد گروه تروریستی داعش از سپتامبر تا دسامبر 2014 دست کم 46000 حساب کاربری باز کرده است. 

بر پایه این گزارش، این شرکت در پُستی به تاریخ 30 دسامبر اعلام کرد: «به باور ما حفاظت در برابر سوء استفاده و ایجاد مزاحمت کمک عمده ای است برای توانمند کردن مردم تا آزادانه دیدگاه های  خود را در توییتر منتشر کنند.»

در ادامه آمده است: «توییتر رفتارهایی را که هدفشان ایجاد مزاحمت، ارعاب، یا استفاده از ترس برای ساکت کردن صدای دیگر کاربران است تحمل نخواهد کرد. ما همچون همیشه طرفدار دیدگاه ها و اندیشه های گوناگون هستیم و آن را تشویق می کنیم؛ ولی با حساب هایی که از مرزهای تعیین شده گذشته و مزاحمت هایی ایجاد می کنند برخورد خواهیم کرد.»
توییتر اعلام کرد این موسسه «رفتارهایی را که خط قرمزها را زیر پا می گذارند، از جمله رفتارهایی که باعث ترساندن یا ایجاد مزاحمت برای دیگران می شوند یا برای ساکت کردن صدای دیگر کاربران از ارعاب بهره می گیرند تحمل نخواهد کرد.»

در ادامه گزارش آمده است: حساب های کاربری که آشکار شود در فعالیت هایی ذیل آیین نامه پیش گفته درگیر هستند، به طور موقت قفل شده یا برای همیشه تعلیق خواهند شد.
بر پایه این آیین نامه جدید که به گمان بسیاری، حساب های کاربری مرتبط با گروه تروریستی داعش را هدف قرار خواهد داد این شرکت اعلام کرد هیچ کس «اجازه ندارد تهدید به اعمال خشونت یا تبلیغ خشونت، از جمله ارعاب یا تبلیغ تروریسم، نماید.»
«جی. ام. برگر» همکار نویسنده این پژوهش می گوید مقررات تازه «بسیار روشن هستند؛ به طوری که در تعیین اینکه آیا یک توییت ناقض این مقررات است یا خیر هرگونه حدس و گمان را از میان برداشته است.»

خاخام «آبراهام کوپر» از پروژه «نفرت و تروریسم دیجیتال» در مرکز «سایمون ویزنتال» در لس آنجلس می گوید اگر توییتر این آیین نامه تازه را پیاده کند، امیدوار است که «تروریست ها و گروه های ایجاد نفرت و خشونت این شبکه اجتماعی را ترک خواهند کرد.»
اعضای کنگره آمریکا ماه گذشته پیشنهاد دادند از رسانه های اجتماعی، همچون توییتر و فیسبوک، درخواست شود تا هرگونه «فعالیت تروریستی» احتمالی را به مقامات فدرال گزارش دهند. 
بر پایه این گزارش، مقررات تازه توییتر «رفتار نفرت انگیز» را نیز ممنوع می داند. 

در این مقررات آمده است: «کسی اجازه ندارد اعمال خشونت بر دیگران را تبلیغ کند یا به بهانه نژاد یا قومیت یا کشور زادگاه یا گرایش جنسی یا جنسیت یا هویت جنسی یا گرایش مذهبی یا سن و بیماری و ناتوانی بدنی، کسی را تهدید یا به کسی حمله کند. همچنین به کاربرانی که هدف برجسته آنها صدمه زدن به دیگران به بهانه این موارد است اجازه فعالیت نخواهیم داد.»

در این مقررات، ایجاد مزاحمت نیز گنجانده و تصریح شده اگر آرمان حساب کاربری گزارش شده ایجاد مزاحمت یا ارسال پیام های ناسزا به دیگران باشد، «کسی اجازه ندارد به طور هدفمند با دیگران بدرفتاری کرده یا برای آنها ایجاد مزاحمت کند.» 

انتهای پیام/


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.