سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اصفهان؛

افزایش دو برابری صادرات گوشت بلدرچین در استان اصفهان

صادرات گوشت بلدرچین از استان اصفهان در 9 ماهه امسال بیش از دو برابر شده است.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،رییس اداره قرنطینه اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: امسال بیش از 67 تن گوشت بلدرچین به ارزش بیش از 470 هزار دلار به خارج از کشور صادر شده است.

منصور کیمیایی افزود: برگزاری دوره های آموزشی و بهره گیری از روش های مدیریت بهره وری از جمله عوامل افزایش میزان صادرات است.

وی گفت: هم اکنون 5 واحد پرورش و تولید بلدرچین در استان اصفهان فعال است که سالانه حدود 4 میلیون قطعه بلدرچین تولید می کنند.

رییس اداره قرنطینه اداره کل دامپزشکی استان اصفهان شهرستان های برخوار، نجف آباد ، تیران و کرون و گلپایگان را عمده مراکز تولید بلدرچین اعلام کرد و افزود: سالانه حدود سه تن تخم بلدرچین در واحد های پرورش بلدرچین استان تولید می شود.

نژادهای پرورش بلدرچین در استان از نوع ژاپنی، اسپانیایی و ایتالیایی است.

گوشت بلدرچین دارای پروتیین و مواد معدنی فسفر، منیزیم، آهن و روی است . 

انتهای پیام/ز

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.