سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چه زمانی و چقدر چرت بزنیم؟

دقت در ساعت و میزان خواب روزانه باعث سلامت و آرامش خواب شبانه می‌شود.

مرتضی مشایخی کارشناس ارشد روانشناسی بالینی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با بیان این که خواب در طول روز نباید طولانی باشد، افزود: باید سعی شود که خواب به هنگام روز نباید خیلی طولانی باشد و خوابی در حدود یک ساعت کافی است تا خستگی را رفع کند. 

دکتر مشایخی در ادامه افزود: در صورت طولانی بودن خواب به هنگام روز، خواب شبانه دچار اختلال و به هم ریختگی می شود و از آنجایی که ‌آرامش و استراحتی که بدن به هنگام خواب شبانه به دست می‌آورد در خواب روز یافت نمی‌شود، توصیه می‌شود افراد خواب روزانه را جایگزین آرامش خواب شبانه نکنند.

وی ادامه داد: نکته دیگری که افراد در استراحت‌های روزانه خود باید به آن توجه کنند ساعتی است که به استراحت و خواب می‌گذرد، ساعتی که انتخاب می‌شود برای خواب روزانه باید سعی شود حد فاصل بین ساعت بیدار شدن از خواب به هنگام صبح و ساعت به خواب رفتن شبانه باشد.

این کارشناس ارشد روانشناس بالینی با بیان نکته مهم دیگری در این رابطه گفت: در علم پزشکی ثابت شده است که خواب پس از غذا خوردن  اثرات سوء بر بدن و سلامت آن دارد که از این رو افراد جداً از این عمل خودداری نمایند.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۵:۴۹ ۱۲ دی ۱۳۹۴
چه جالب من بر اساس اطلاعات عاميانه و غلط فكر ميكردم خواب بعد غذا خوبه و با اينكه هميشه نفخ ميكردم بازم ميخوابيدم. ممنون از اطلاع رسانى
ناشناس
۰۵:۴۹ ۱۲ دی ۱۳۹۴
چه جالب من بر اساس اطلاعات عاميانه و غلط فكر ميكردم خواب بعد غذا خوبه و با اينكه هميشه نفخ ميكردم بازم ميخوابيدم. ممنون از اطلاع رسانى
ناشناس
۲۳:۱۲ ۱۱ دی ۱۳۹۴
مطلب مفید و جالبی بود.
از شما و کارشناس محترم تشکر میکنم.