سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

این گونه بدون نمک به غذا طعم دلپذیر بدهید!

استفاده زیاد از نمک سلامتی افراد را تهدید می‌کند اما می‌توان با جایگزین‌هایی آن را از غذاها حذف کرد و همچنان غذا با طعم عالی داشت.

دکتر پیام فرحبخش متخصص تغذیه به رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: اگر می‌خواهید طعم شوری در زندگیتان جاری باشد به جای نمک معمولی از نمک رژیمی استفاده کنید و به هیچ عنوان نمک را به سفره‌هایتان وارد نکنید. به دلیل آن که نمک طعام از کلروسدیم و نمک رژیمی از کلروپتاسیم تشکیل شده، استفاده از نمک رژیمی در ضرورت توصیه می‌گردد.

این متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی ادامه داد: نمک رژیمی نه تنها باعث بالا رفتن فشارخون نمی‌شود بلکه باعث کاهش فشارخون شده و به سلامتی قلب و عروق هم کمک خواهد کرد.

دکتر فرح‌بخش در خصوص میزان استفاده از نمک در روز تصریح کرد: سازمان بهداشت جهانی معتقد است افراد باید زیر 6 گرم نمک در روز استفاده کنند که متأسفانه در کشور ما این میزان بیشتر است زیرا تمامی افراد نمک زیادی مصرف می‌کنند اما باید گفته شود تا جایی که امکان دارد به جای نمک از چاشنی‌های دیگر مثل فلفل، زنجبیل، دارچین، آویشن یا طعم دهنده‌های دیگر در غذاها استفاده شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: افرادی که فشارخون بالا دارند با مصرف زیاد نمک وضعیت‌شان بدتر خواهد شد و بالا رفتن فشارخون دلیل برای سکته‌های مغزی و قلبی است پس توصیه می‌کنیم افرادی که فشارخون دارند از نمک به میزان محدود استفاده کنند.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.