دکتر فرحبخش متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: فستفودها به هیچ عنوان جایگزین غذاهای سنتی نمیشوند و متأسفانه این گونه غذاها از ابتدا به شکلی طراحی شدهاند که دارای کالری بالا و چربی زیادی هستند آنچه به عنوان مواد اولیه در این غذاها استفاده میشود مواد افزودنی متعددی است که نقش رنگ دهنده و طعم دهنده را دارند که علیرغم این که دارای استانداردهای صنعتی هستند از نظر سلامتی گزینه مناسبی محسوب نمیشوند چرا که منجر به بروز انواع سرطانها در بدن میشود.
وی ادامه داد: علت علاقه افراد به این نوع غذاها در واقع همان میزان چربی بالای این غذاها است زیرا انسان طبعاً طعم چرب را دوست دارد لذا طراحان این غذاها با علم به این علاقه مردم را وابسته به خود نمودهاند همچنین بحث ادویههای خاص فستفودها خود عاملی برای افزایش علاقه و کشش افراد به این گونه غذاها است.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی در پایان خاطرنشان کرد: (با پنیر ولس) که حاوی حدود 500 کالری است میزان قند خون بدن به سطح غیرعادی افزایش مییابد. غذاهای فستفود با آزادسازی مواد شیمیایی بیشتری که در بدن احساس خوب ایجاد میکند (مانند ناقل عصبی دوپامین که باعث بروز احساس لذت میشود) موجب فعال شدن سیستم پاداش مغز میشوند و فرآیندی مشابه عملکرد کوکائین ایجاد میکند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/