سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اختلاف 60 درصدی قیمت ماهی از تولید به مصرف

مدیر عامل اتحادیه تکثیر و صادرات آبزیان گفت:قیمت تمام شده آبزیان در مزرعه تا بازار از فاصله 60 الی 70 درصدی برخوردار بوده به طوری که این مازاد مستقیم به دست دلالان می‌رسد.

ارسلان قاسمی مدیر عامل اتحادیه تکثیر و صادرات آبزیان کشور در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درخصوص وضعیت تولید و قیمت ماهیان قزل آلا و کپور ماهیان اظهار داشت: در سال جاری تولید قزل آلا و کپور ماهیان به سبب آثار بیماری قزل آلا در مزارع از سال گذشته تا کنون و مشکلات تأمین نقدینگی در کنار خشکسالی با کاهش 7 الی 8 درصدی تولید مواجه است.

وی افزود: پیش بینی می‌شود که تولید کپور ماهیان در سال جاری به 170 هزار تن و ماهیان قزل آلا به 60 الی 65 هزار تن برسد.

قاسمی در ادامه گفت: قیمت تمام شده آبزیان در مزرعه تابازار از فاصله 60 الی 70 درصدی برخوردار بوده و گفتنی است که این مازاد مستقیم  به دست دلالان می‌رسد.

مدیر عامل اتحادیه تصریح کرد: نظارت بر بازار وظیفه سازمان حمایت از تولید کننده و مصرف کننده و از طرفی ابزار تعیین قیمت‌ها در دست میادین میوه و تره وبار است و سازمان مربوطه وظیفه دارند که بر بازار نظارت داشته باشند و بارها تذکر داده‌ایم که اگر نمی‌توانند وظایف خود را به درستی انجام دهند این کار را به اتحادیه‌ها محول کنند اما حاضر نیستند.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/ 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.