اختلاف 60 درصدی قیمت ماهی از تولید به مصرف
ارسلان قاسمی مدیر عامل اتحادیه تکثیر و صادرات آبزیان کشور در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درخصوص وضعیت تولید و قیمت ماهیان قزل آلا و کپور ماهیان اظهار داشت: در سال جاری تولید قزل آلا و کپور ماهیان به سبب آثار بیماری قزل آلا در مزارع از سال گذشته تا کنون و مشکلات تأمین نقدینگی در کنار خشکسالی با کاهش 7 الی 8 درصدی تولید مواجه است.

وی افزود: پیش بینی می‌شود که تولید کپور ماهیان در سال جاری به 170 هزار تن و ماهیان قزل آلا به 60 الی 65 هزار تن برسد.

قاسمی در ادامه گفت: قیمت تمام شده آبزیان در مزرعه تابازار از فاصله 60 الی 70 درصدی برخوردار بوده و گفتنی است که این مازاد مستقیم  به دست دلالان می‌رسد.

مدیر عامل اتحادیه تصریح کرد: نظارت بر بازار وظیفه سازمان حمایت از تولید کننده و مصرف کننده و از طرفی ابزار تعیین قیمت‌ها در دست میادین میوه و تره وبار است و سازمان مربوطه وظیفه دارند که بر بازار نظارت داشته باشند و بارها تذکر داده‌ایم که اگر نمی‌توانند وظایف خود را به درستی انجام دهند این کار را به اتحادیه‌ها محول کنند اما حاضر نیستند.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/