محمدرضا ضیایی افزود: شهرستان بابلسر دارای 187 هکتار سطح زیر کشت نیشکر است که سالیانه حدود 980 تن شکر سرخ در 16 کارگاه فناوری نیشکر تولید می شود.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر با بیان اینکه شکر استحصالی به صورت شکر سرخ بوده و برای بیماران دیابتی بسیار مفید است، گفت: تولید نی تر در هر هکتار 50 تا 55 تن است که از این مقدار 5 تا 6 تن شکر سرخ بدست می آید.
ضیایی افزود: شهرستان بابلسر به دنبال تقویت و حمایت از این زراعت و بسته بندی مناسب جهت عرضه این محصول به بازار هدف است.
انتهای پیام /ش