سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تصویب لایحه افزایش اعتبار احداث و توسعه پروژه شهر آفتاب

یک فوریت لایحه اخذ مجوز افزایش اعتبار مصوب پروژه احداث و توسعه مجموعه‌ها و فضاهای شاخص در مقیاس جهانی، شهر آفتاب مورد بررسی اعضای شورای شهر قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یک فوریت لایحه اخذ مجوز افزایش اعتبار مصوب پروژه احداث و توسعه مجموعه‌ها و فضاهای شاخص در مقیاس جهانی، شهر آفتاب مورد بررسی اعضای شورای شهر قرار گرفت و در نهایت به تصویب اعضای شورای شهر تهران رسید.

علیرضا دبیر رئیس کمیته برنامه و بودجه شورای شهر تهران در خصوص این لایحه اظهار داشت: در 8 سال گذشته این برای اولین بار است که لایحه افزایش بودجه ارائه می‌شود. 180 میلیارد تومان بودجه برای بهره‌برداری از نمایشگاه شهر آفتاب کم است.

وی افزود: بودجه مصوبه سال 88 برای پروژه آفتاب 6 میلیارد تومان بود این مبلغ در سال‌های بعدی به ترتیب 39 ،35 ،61 ،240 ،145 و در نهایت در سال 94 به 80 میلیارد تومان رسید که در مجموع 609 میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته شده برای این پروژه است و هم‌اکنون فقط به 180 میلیارد تومان نیاز خواهد بود تا فاز اول آن به بهره‌برداری برسد.

رئیس کمیته برنامه و بودجه شورای شهر تهران گفت: این مبلغ صرف خریدهای خارجی می‌شود و ضروری است و شهرداری محل تامین آن را از جابه‌جایی هزینه‌ها در نظر گرفته است.

حجت‌الاسلام والمسلمین ناصحی رئیس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران بیان کرد: لایحه ارسالی شهرداری مبنی بر افزایش 180میلیارد تومان اعتبار مازاد در شرایطی است که قرار بود تا اواخر شهریور فاز اول این پروژه به بهره‌برداری برسد که در بازدیدهای انجام شده خلاف آن مشاهده شد.

وی افزود: در شرایطی که گفته می‌شود 609 میلیارد تومان بودجه صرف این پروژه شده اما اسناد نشان می‌دهد که بودجه‌ای بیش از یک هزار میلیارد برای این پروژه تخصیص داده شده و هنوز فاز اول آن به بهره‌برداری نرسیده است.

رئیس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران گفت: در رابطه با محل تخصیص بودجه از محل هزینه کرد و جابه‌جایی پروژه‌ها در نظر گرفته شده و بخشی از بودجه فرهنگی استفاده شده ضمن ایراد به این موضوع باید نحوه جایگزینی اعتبار نیز روشن شود.

سالاری عضو شورای شهر تهران به عنوان موافقت با این طرح اظهار داشت: تمام زیرساخت‌های این پروژه به اتمام رسیده و تنها خرید تجهیزات باقیمانده است. باید فرصتی به شهرداری داد که توضیح دهد این 180 میلیارد تومان را در کجا صرف کند و بعدا تصمیم‌گیری کنیم.

حافظی عضو کمیته بهداشت و سلامت شورای شهر تهران در مخالفت با این لایحه گفت: بر اساس گزارش‌ها از عملکرد بودجه 6 ماهه شهرداری معلوم شد که تامین درآمدها 15 درصد کاهش را نسبت به سال گذشته نشان می‌دهد و در صورتی که شهرداری با افزایش درآمد روبه‌رو باشد برای مازاد آن نیز برنامه در نظر گرفته شده است.

وی افزود: خط 7 مترو تهران تا پایان سال باید به بهره‌برداری برسد که از برنامه‌ریزی‌ها عقب هستیم و ناوگان حمل‌ونقل عمومی نیز فرسوده است در نتیجه این لایحه اولویت ندارد.

پیرهادی عضو شورای شهر تهران در موافقت با این لایحه اظهار داشت: وضعیت ترافیکی شهر تهران خوب نیست که یکی از دلایل آن برگزاری 3 نمایشگاه همزمان با هم است که گره‌های ترافیکی ایجاد می‌کند و این نمایشگاه می‌تواند رونقی در اقتصاد کشور باشد.

ترک‌آبادی نماینده شهرداری تهران به منظور حمایت از این لایحه گفت: از سال 84 احداث این پروژه کلید خورد که این بودجه را برای انشعاب برق، آب و گاز و خرید تجهیزات خارجی ضروری می‌دانیم. تاکنون 95 درصد پروژه آفتاب ساخته شده و برای تکمیل 5 درصد باقیمانده تصویب این لایحه ضروری است.

در نهایت لایحه افزایش بودجه اعتبار تکمیل پروژه شهر آفتاب به تصویب اعضای شورای شهر رسید.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا  کلیک کنید.

انتهای پیام / 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.