سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توصیه‌هایی برای ازدواج در سن بالا

آمارها نشان می دهد که اکنون میانگین سن ازدواج در مردها ۲۷ سال و خانم ها ۲۵ سال است. اما این سن در شهرهای بزرگ از این میانگین بالاتر است و در شهری مثل تهران، دختر و پسرهای بالای ۳۰ سال زیادی می بینیم که هنوز ازدواج نکرده اند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سن ازدواج البته تابعی از شرایط اجتماعی است و در این روزها که سن ورود به بازار کار بالاتر رفته، افراد مدت بیشتری را به تحصیل می پردازند و دیرتر وارد اجتماع می شوند، عجیب نیست که دیگر سن ازدواج به اندازه سابق پایین نباشد.

در جامعه ما، دختران چون عموما در ازدواج انتخاب شونده هستند و پسران چون باید امکانات اولیه شروع زندگی مشترک را مهیا کنند، ازدواجشان به تاخیر می افتد اما با این وجود، بالا رفتن سن ازدواج برای خیلی ها فشار روانی مضاعفی ایجاد می کند که می خواهند هر چه سریعتر از شر آن خلاص شوند.

اگر در چنین شرایطی هستید، این توصیه ها را حتما و حتما جدی بگیرید:


1- سن به تنهایی نباید عاملی باشد که در ازدواج عجله کنید. ازدواج یک انتخاب حساس و ماندگار است که اگر نگوییم همیشگی است (یعنی به هر دلیلی خدای نکرده ازدواجتان به جدایی ختم شود) تاثیرات طولانی مدت یا همیشگی روی زندگی شما خواهد داشت.

2- اگر نیاز به ازدواج را در خود احساس نمی کنید، شتابزده عمل نکنید و هر وقت توانایی و میل به تشکیل خانواده داشتید، به فکر ازدواج بیفتید. نگران نباشید، آمادگی ازدواج خیلی زود سراغ شما هم خواهد آمد و کم کم حس می کنید دلتان استقلال خودتان را می خواهد، دوست دارید صاحب فرزند شوید و دلتان خانواده ای از آن خودتان می خواهد. این بهترین وقت ازدواج است.

3- می دانیم، حرف و حدیث دیگران خیلی آزاردهنده است. اما به خاطر فرار از این حرف و حدیث ها خودتان را به دردسر نیندازید. درست بودن انتخابتان در ازدواج خیلی خیلی مهم تر از سرعت ازدواج است. صرف ازدواج کردن شما را خوشبخت نمی کند. ازدواجی درست و عاقلانه داشتن است که باعث خوشبختی شما می شود.

4- می خواهید ازدواج کنید اما گزینه ای  ندارید؟ به دیگران به طور تلویحی اعلام کنید که اگر مورد مناسبی باشد، ازدواج خواهید کرد. در فضاهای اجتماعی حاضر شوید و اجازه دهید ویژگی های اخلاقی خوب شما دیده شود. در باشگاه های ورزشی، کلاس های آموزشی، گروه های فرهنگی و... عضو شوید و مراوده داشته باشید.

5- از ازدواج در سن بالا نترسید. امروز دیگر آدم ها را نمی شود با آدم های 50 سال قبل مقایسه کرد. در گذشته، عمر افراد 50-60 سال بود اما امروز افراد بیش از 80 سال عمر می کنند. از سوی دیگر علم پزشکی آنقدر پیشرفت کرده که نگران باروری تان نباشید. قبلا می گفتند تا قبل از 30 سالگی باید بچه دار شوید اما امروز می توانید تا 45 سالگی فرزندان سالمی به دنیا آورید. پس جوش دیر ازدواج کردنتان را نزنید.

6- یک تهدید جدی برای شمایی که سنتان کم کم بالا می رود این است که در اثر چشم و هم چشمی بخواهید تن به ازدواج بدهید. این که افرادی کم سن تر از شما  در اطرافیانتان ازدواج کرده اند، دلیلی برای نشستن شما سر سفره عقد با اولین گزینه تان نیست. کمی صبور باشید و منتظر مورد مناسب و معقول خود بمانید.

7- سن روانی مهم تر از سن شناسنامه ای است. دختر و پسر 40 ساله امروزی به شادابی دختر و پسر 25 ساله چند دهه قبل هستند. ضمن این که بالا رفتن سن، محاسنی هم دارد. از جمله پختگی و ثبات روانی و اجتماعی بیشتر.

در یک کلام، تسلیم هیاهوهای اطرافیان نشوید و خودتان را به خاطر بالا رفتن سنتان نبازید. به جای عجله در ازدواج، عاقلانه و درست تصمیم بگیرید.

منبع: تبیان
 برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۵:۵۳ ۲۵ آذر ۱۳۹۴
ازدواج زود اشتباه است و ازدواج دیر اشتباهی بزرگتر پس اینحرفا منطقی نیست واگه اوضاع و امار ازدواج‌ در سن بالا قرار گرفته بخاطر بی مسئولیتی و بی توجهی.....
ناشناس
۰۹:۴۷ ۲۴ آذر ۱۳۹۴
چرا بعضی از واقعیت ها را به اشتباه درج میکنید. واقعیت امر اینه که سن گذشته ها بیش از ۸۰ سال بوده ولی الان به لطف این فضای اجتماعی حداکثر ۶۰ سال عمر وجود داره.
ناشناس
۰۹:۰۲ ۲۴ آذر ۱۳۹۴
عالی بود از این نوع مطالب مفید بیشتر منتشر کنید. واقعا با روانشناسی پیشرفته ای به این مسئله پرداخته بود. مسئله ای که برای بسیاری از کشورهای پیشرفته سالهاست حل شده است.