به گزارش
حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آیتالله حسینی بوشهری با بیان این مطلب که وقف سنت ماندگار است، گفت: اگر انسانها توفیق وقف داشته باشند، پس از مرگ نیز حیاتشان همچنان ادامه خواهد داشت واز آثار و برکات آن سالیان دراز در آخرت بهرهمند میشوند.
وی با تأکید بر اینکه موضوع وقف منحصر به جهان اسلام نیست تصریح کرد: سایر مذاهب هم به موضوع وقف توجه و تأکید بسیاری داشتهاند.
آیت الله بوشهری با تأکید بر اینکه پیامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار نیز بخشی از اموالشان را در راستای پیشبرد اهداف جامعه اسلامی وقف کردهاند بیان داشت: با توجه به آنکه امروزه مردم توجه ویژهای به رسانهها دارند، لازم است رسانههای جمعی از جمله رسانههای مکتوب و صدا و سیما در مسیر گسترش و ترویج فرهنگ وقف حرکت کنند.
مدیر حوزه های علمیه کشور با اشاره به اهمیت و تاثیرگذاری رسانه ها به خصوصو صداوسیمادر ترویج فرهنگ وقف ، افزود: امیدواریم با تلاش رسانهها و همت سازمان اوقاف و امور خیریه شاهد رشد و شکوفایی موقوفات در کشور باشیم.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه وقف آب انبار یکی از ضرورتهای دوران گذشته بود، افزود: امروزه متناسب با گسترش فضای جامعه و نیازهای آن، موارد وقف نیز متعدد و متنوع شده است.
عضو مجلس خبرگان رهبری به وقف در اداره حوزه علمیه، مساجد، گسترش حسینیهها اشاره و تصریح کرد: از طریق وقف در امور فرهنگی میتوان به مبارزه با تهاجم فرهنگی دشمنان پرداخت.
وی به ضرورت وقف برای تاسیس بیمارستان، بورسیه طلاب و دانشجویان اشاره و خاطرنشان کرد: وقف در راستای تامین زندگی افراد بیسرپرست و مبتلایان به بیماریهای صعبالعلاج و معالجه بیماران موثر و مثمرثمر است.
وی با اشاره به اینکه وقف در راستای توسعه اقتصادی زندگی نیازمندان و محرومان بسیار تاثیرگذار است، بیان داشت: اسلام در راستای عدالت اجتماعی، توزیع ثروت و از بین رفتن فقر، به وقف توجه داشته است.
وی ادامه داد: اسلام ثروتمندان و متمولان را تشویق به خیرات و وقف کرده تا از این طریق به فقرا و تهیدستان کمک شود، به عبارتی اغنیا و ثروتمندان از جمع آوری و نگهداری ثروت برحذر شدهاند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید
انتهای پیام/