سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در مجمع ائتلاف یهودیان؛

ادعای جب بوش: ایران عامل بی ثباتی منطقه و حامی تروریسم دولتی است

یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بر لزوم مقابله با ایران تاکید و ادعا کرد ایران عامل بی ثباتی منطقه و حامی تروریسم دولتی است.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، جب بوش از نامزدهای جمهوری خواه انتخابات سال آینده در نشست سالانه یهودیان موسوم به مجمع ائتلاف یهودیان جمهوری خواه گفت: دو یا سه گروه تروریستی مرتبط با گروه تروریستی داعش در تلاشند تونس را بی ثبات کنند. در لیبی هم اوضاع کاملا روشن است. در کل منطقه خاورمیانه (غرب آسیا)، به علت عقب نشینی در وضعی قرار داریم که بسیار بدتر از گذشته است. باید داعش نابود شود و نه اینکه مهار شود. 

وی افزود: ما باید این کار را انجام بدهیم. فقط رهبری آمریکا در جهان می تواند سبب تحقق این هدف شود. باید منطقه پرواز ممنوع ایجاد شود. گفته می شود روسیه از این طرح خوشش نمی آید. درپاسخ باید بگویم که روسیه باید نگران اقدامات ما باشد و نه اینکه ما نگران اقدامات روسیه باشیم. ما باید مناطق امن ایجاد کنیم. حدود چهار میلیون سوری از خانواده هایشان جدا شده اند. مشکل آوارگان سوری بسیار نگران کننده است. فاجعه ناگفته ای برای شمار بسیاری از مردم سوریه رخ داده است. راه حل مشکل آوارگان سوری این است که در این منطقه، نواحی امن ایجاد کنیم. ما باید با پشتیبانی و رهبری خود علیه داعش اقدام کنیم و به راه حل سیاسی دست پیدا کنیم که براساس آن، بشار اسد هرجا که می خواهد به خارج از سوریه برود و در نتیجه ثبات ایجاد شود. باید شمار بیشتری از نیروهای ویژه مستقر شوند. باید به کردها سلاح بیشتری بدهیم. ما باید بار دیگر با سران قبایل سنی در منطقه به تعامل بپردازیم. 

وقتی می خواستیم عراقی امن اما شکننده ایجاد کنیم، سران قبایل سنی، همراه و شریک ما بودند. در آن زمان، باراک اوباما به ریاست جمهوری آمریکا انتخاب شد. اما اوباما و وزیر امورخارجه او، از این رویکرد فاصله گرفتند. آنها خلاء قدرت را به وجود آوردند. با همکاری قبایل سنی عراق توانستیم القاعده را در عراق پاکسازی کنیم. اما حالا بجای القاعده، خلافت داعش شکل گرفته است که منطقه ای به مساحت ایالت ایندیانا را در کنترل خودش دارد. این گروه، سی هزار تروریست آزمون پس داده و میدان نبرد دیده در اختیار دارند. این افراد هر روز برای مشکل آفرینی در اروپا و ایالات متحده و منطقه خاورمیانه (غرب آسیا) برنامه ریزی می کنند و نقشه می کشند. ما می توانیم برای مقابله با این مشکل برنامه داشته باشیم اما انجام دادن این کار مستلزم وجود رهبری آمریکا است. 

بوش افزود: نیروهای عربی در منطقه تنها در صورتی با این کار همراه خواهند شد که باور داشته باشند ایالات متحده برای ایفای نقش رهبری لازم ر این زمینه، جدیت دارد. دولت کنونی آمریکا در این زمینه جدیت ندارد. این دولت وقتی می خواهد مواضع شبه نظامیان را هدف قرار بدهد، جدیت ندارد. برای نمونه، وقتی هواپیماهای نظامی ما می خواهند علیه مواضع این گروه اقدام کنند، هفتاد و پنج درصد هواپیماها در حالی به پایگاههای خود بازمی گردند که از بمب هایشان استفاده نکرده اند زیرا باید حقوقدان وزارت دفاع مجوز این کار را انجام بدهد.
 
وی در ادامه مدعی شد: ما توانمندی های اطلاعاتی و عزم لازم را برای مقابله با این گروهها را نداریم و به صورت تدریجی، وارد وضع آشفته تری می شویم. رئیس جمهور آتی آمریکا باید فرمانده کل قوا باشد و از نظامیان بخواهد گزینه هایشان را مطرح کنند تا اینکه داعش نابود شود و نه اینکه این گروه مهار شود. فقط وجود رهبری آمریکا می تواند این اتفاق را محقق کند.

فقط رهبری آمریکا می تواند سبب افزایش شانس مقابله با دیگر عامل بی ثباتی در منطقه خاورمیانه شود که عبارتست از ایران دارای رویکرد تهاجمی. ایران با دستیابی به میلیاردها دلار از محل توافق وحشتناکی که نصیب این کشور می شود، جسورتر می شود. باید با رژیم افراطی ایران نیز مقابله شود. به نظر من، کارها در نهایت به نقطه ای خواهد رسید که رژیم تحریمهای ایران تشدید خواهد شد. ما باید این کار را انجام بدهیم زیرا ایران همچنان بزرگترین حامی تروریسم دولتی در جهان است. وقتی ایالات متحده عقب نشینی می کند، اوضاع نامشخص بدی بوجود می آید که عواقب آن دامنگیر خاک آمریکا می شود. آمریکا باید به گونه ای جدی در این حوزه درگیر باشد.
 
وی گفت: دوستان ما باید بدانند که ما از آنها حمایت می کنیم. واقعیت موجود این است که متحدان ما دیگر، باور نمی کنند ایالات متحده در حمایت از آنها جدی نیست و از آنها پشتیبانی نمی کند و تعهدات قراردادی ما دیگر معنادار نیست. اولین جایی که کار در این زمینه را باید از آنجا شروع کرد، تلاش برای احیای روابط شکسته شده با اسرائیل است. این کار، باید گام اول ما باشد. اگر من رئیس جمهور شوم روز اول ریاست جمهوری ام اعلام خواهم کرد که سفارت آمریکا به اورشلیم (قدس اشغالی) منتقل شود.

من در روز اول ریاست جمهوری ام، دوره اجرای یادداشت تفاهمی را بسط خواهم داد که برای تأمین کمکهای امنیتی ایالات متحده به اسرائیل است. این نکته حائز اهمیت است که اطمینان حاصل کنیم اسرائیل برتری کیفی نظامی بر کشورهای همسایه اش دارد تا فضای صلح در سایه قدرت در منطقه وجود داشته باشد. ما می توانیم در مدت کوتاهی این کار را انجام بدهیم. من در روز اول ریاست جمهوری ام به صراحت اعلام خواهم کرد که در زمینه مذاکرات با فلسطینی ها هیچ فشاری بر اسرائیل وارد نخواهد شد تاوقتیکه تشکیلات خودگردان فلسطینی و همه گروههای فلسطینی، حق موجودیت اسرائیل را به صورت کشور یهودی با مرزهای امن به رسمیت بشناسند. رئیس جمهور آتی آمریکا باید بداند که اقدامات تروریستی علیه مردم بیگناه در اسرائیل به هیچ وجه با تلاشهای اسرائیل برای ایجاد فضای دفاع از خودش، از نظر اخلاقی برابر نیستند.

من در روز اول ریاست جمهوری ام با دادستان کل آمریکا همکاری خواهم کرد تا جنبش تحریم اسرائیل در آمریکا متوقف شود و از هر اهرمی که برای این کار لازم باشد استفاده خواهم کرد.

انتهای پیام/

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۴۸ ۲۰ آذر ۱۳۹۴
شانس ما هر خری میاد یه نظری در مورد ایران میده
ناشناس
۲۳:۴۵ ۱۹ آذر ۱۳۹۴
جب بوش جنایتکاری ار نسل جنایتکاران آمریکائی ، پسر رئیس جمهور نتجاوز و آدمکش ، برادر رئیس جمهور متجاوز و آدمکش و حالا نوبت این فرد است که مثل پدر و برادرش ملت بیچاره آمریکا را از این که هستند ورشکسته تر و بد بخت تر کند .
انتخاب جب بوش بدترین انتخاب برای مردم آمریکاست .