سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آکنه با این خوراکی‌ها تشدید می‌شود

مطالعات نشان داده با رعایت یکسری نکات می‌توان آکنه را کنترل کرد.

دکتر شیخ‌الاسلام متخصص تغذیه در گفتگو باخبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: شواهد علمی کافی برای اثبات تأثیر رژیم غذایی خاصی برای کنترل و درمان آکنه هنوز وجود ندارد ولی برخی مطالعات نشان می‌دهند که رعایت این موارد نیز ممکن است به کنترل آکنه کمک نماید.

وی اظهار داشت: از عوامل مؤثر عبارتند از: توجه به دریافت آب کافی در طول روز، پرهیز از خوردن خوراکی‌های حساسیت‌آور که بروز آکنه را بیشتر می‌کند استفاده از لبنیات چرب در حد متعادل و نیاز بدن، پرهیز از خوردن غذاهای پرچرب مثل چیپس و لبنیات پرچرب و شکلات، پرهیز از مصرف زیاد چربی‌های اشباع شده مثل روغن ماهی، از مواد غذایی حاوی قند و شکر مانند شیرینی خامه‌ای نیز حتی‌‌الامکان باید پرهیز کرد و به جای غذاهای حاوی کربوهیدرات یا قند بالا، از سبزی‌ها و میوه‌های تازه استفاده کنید.

دکتر شیخ‌الاسلام با اشاره به دیگر عوامل مؤثر گفت: در کنار رژیم غذایی متعادل و حاوی مواد مغذی مورد نیاز، از استرس خود بکاهید و سعی کنید آرامش بیشتری در زندگی برای خودتان فراهم کنید و همچین به جای مصرف هله هوله‌های مختلف، میان وعده‌هایی مانند سبزیجات و میوه‌جات بخورید و رژیم غذایی متعادل داشته باشید.

وی در پایان افزود: بروز آکنه در اثر مصرف زیاد غذاهای حاوی ید بالا مانند صدف و جلبک است که البته در میان ایرانیان هم مصرف نمی‌شود.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.