سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لبو داغ، سوغات شب یلدا

لبوی داغ صرف نظر از تمام خواص کم‌‌نظیرش شاید یکی از لذیذترین خوراکی‌هایی باشد که در شب یلدا با رنگ سرخش توجه همه را جلب می‌کند.

به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، لبو علاوه بر رنگ قرمز و مزه شیرینش حاوی خواص و فواید بسیار زیادی است که با جا دادن آن در برنامه غذایی می‌توان از بسیاری از بیماری‌ها و اختلالات جلوگیری کرد. هر چه رنگ لبو قرمزتر باشد خاصیت آنتی‌اکسیدانی بیشتری دارد. استفاده لبو در سالاد باعث افزایش اشتها می‌شود و نوشیدن آب کدو مثانه را تقویت کرده و بیماری‌های پوستی را کاهش می‌دهد. 

لبو سرشاز از املاح معدنی همچون آهن، پتاسیم، فسفر، منیزیم و کیسیم است. علاوه بر این لبو به علت داشتن فیبر چربی سوزی مناسب نیز محسوب می‌شود.

فواید لبو یا همان چغندر قرمز پخته:

رگ‌ها را تمیز می‌کند و سختی عروق را برطرف می‌کند.

کلسترول را کاهش می‌دهد.

سیستم گردش خون را تقویت می‌کند.

بیماری‌ها و اختلالات قلبی را بهبود می‌بخشد.

چربی خون را کاهش می‌دهد.

کبد چرب را درمان یا مهار می‌کند.

سیستم دفاعی بدن را تقویت می‌کند.

از ابتلا به بیماری آلزایمر جلوگیری می‌کند.

درد مفاصل را کاهش می‌دهد.

برای درمان نقرس بسیار مفید است.

از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.

کم‌خونی را درمان می‌کند.

یبوست را برطرف می‌کند.

برای درمان سردرد و دندان‌درد بسیار مفید است.

انتهای پیام/
برچسب ها: لبو ، ویتامین ، کالری ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.