سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بلاهایی که غذای چرب بر سر دستگاه گوارش می‌آورد

سرخ کردن موادغذایی علاوه بر بالا بردن چربی نامطلوب بدن مواد مغذی زیادی را از بدن دفع می‌کند.

برلیانت بزرگمهر، متخصص تغذیه و مشاور رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به مضراتی که غذاهای چرب برای سلامتی دارند، گفت: با توجه به این که هضم غذاهای چرب مدت زمان زیادی را طلب می‌کند افراد پس از مصرف این گونه غذاهای چرب احساس سنگینی در معده می‌کنند. 

وی ادامه داد: همچنین از آنجایی که سرخ کردن مواد غذایی باعث می‌شود هضم جذب این مواد دچار اختلال شود و اکثر ویتامین‌ها، پروتئین‌ها، مواد معدنی و املاح و کربوهیدرات‌ها به درستی جذب نشده و دفع شدند.

این متخصص تغذیه از اثرات سوئی که غذاهای چرب بر روی سلامتی و اعصاب دارند گفت: با توجه به این که سرخ کردن مواد غذایی باعث دفع اکثر ویتامین‌ها از جمله ویتامین‌های گروه B و ویتامین C می‌شود و از آنجایی که این ویتامین‌ها بر سلامت اعصاب مؤثرند با از بین رفتن این ویتامین‌ها سلامت اعصاب به خطر می‌افتد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: به طور کلی چربی نامطلوب خون، چاقی و دیگر بیماری‌های مرتبط با چاقی در افراد می‌شود.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/

برچسب ها: گوارش ، اعصاب ، سلامت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.