سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تفاوت نان تست با نان‌های معمولی!

عواملی همچون آرد مورد استفاده، روش پخت و مواد افزودنی در کیفیت نان تأثیر گذارند.

شهاب اولیایی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی، در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به کیفیت انواع نان گفت: با توجه به این که آرد مورد استفاده برای انواع نان‌ها متفاوت است و البته نوع تهیه و پخت آن ها نیز با یکدیگر تفاوت‌هایی دارد، به طبع در کیفیت نیز با هم فرق دارند.

دکتر اولیایی ادامه داد: آردی که برای تهیه نان‌های تست مورد استفاده است، آرد سفید تصفیه شده است که فاقد فیبر است و از این نظر نسبت به سایر نان‌ها دارای فواید کمتری است و از حیث کیفیت پایین‌ترین درجه را در بین دیگر نان‌ها دارد.

وی در ادامه افزود:  آرد نان‌های لواش نیز تقریباً مشابه با آرد نان‌های تست است و آرد نان‌های تافتون و بربری به ترتیب از لحاظ نکات ذکر شده دارای درجات بالاتری از نان لواش و تست هستند. 

این متخصص تغذیه در پایان خاطرنشان کرد نان سنگک به دلیل داشتن مقدار زیادی سبوس و فیبر بهترین نان در بین نان‌های ذکر شده است و البته علاوه بر آرد مواد افزودنی که مانند جوش شیرین و بکین پودر به هنگام پخت به این نان‌ها باعث تغییر در کیفیت آنها شده و موجب از بین رفتن و دفع املاحی نظیر آهن و... می‌شود و همچنین باعث مشکلاتی نظیر مشکلات گوارشی در مصرف کننده می‌شود.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.