سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دومین عامل مرگ و میر نوجوانان چیست؟

صندوق کودکان ملل متحد اعلام کرد: طی 15 سال گذشته تعداد نوجوانان قربانی ایدز سه برابر شده‌اند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، صندوق کودکان ملل متحد اعلام کرد: طی 15 سال گذشته تعداد نوجوانان قربانی ایدز سه برابر شده‌اند.

یونیسف با تاکید بر سه برابر شدن تعداد نوجوانانی که به دلیل ابتلا به ایدز جان خود را از دست داده‌اند،‌ اعلام کرد: بیشتر این نوجوانان از زمان نوزادی به این ویروس شده‌اند.

بیماری ایدز عامل نخست مرگ و میر نوجوانان در آفریقا و دومین عامل مرگ و میر نوجوانان در سراسر جهان به حساب می‌آید. طبق بررسی صندوق کودکان ملل متحد از میان افراد آلوده به ویروس HIV، نوجوانان تنها گروهی هستند که نرخ مرگ و میر آنان بر اثر این بیماری کاهش پیدا نکرده است.

در آفریقای سیاه که شیوع بیماری ایدز بالاترین نرخ را دارد دختران بیشتر از این بیماری آسیب می‌بینند به گونه‌ای که در میان افراد 15 تا 19 ساله از هر 10 مورد ابتلای جدید، هفت نفر دختر هستند. هرچند از نوجوانان این رده سنی که در این منطقه زندگی می‌کنند از هر 10 مورد تنها یک نفر تست ایدز می‌دهد.

«کریگ مک کلور»، مدیر برنامه جهانی HIV / ایدز یونیسف گفت: ضروری است که افراد جوان HIV مثبت به حمایت و مراقبت‌های درمانی دسترسی داشته باشند. همچنین افرادی با HIV‌ منفی هم باید نسبت به این بیماری آگاهی داشته باشند.

بررسی یونیسف حاکی از آن است که کمتر از نیمی از کودکان زیر دو ماه تحت آزمایش HIV قرار گرفتند. در میان دو میلیون و 600 هزار کودک زیر 15 سال مبتلا به HIV ‌از هر سه مورد تنها یک نفر تحت درمان قرار دارد.

این گزارش نشان می‌دهد بیشتر نوجوانانی که از بیماری‌های مرتبط با ایدز جان خود را از دست می‌دهند در زمان نوزادی به آن مبتلا شده‌اند یعنی حدود 10 تا 15 سال پیش که تعداد کمتری از زنان باردار و مادران آلوده به ویروس HIV‌ به داروهای آنتی رتروویرال برای جلوگیری از انتقال ویروس به کودک دسترسی داشته‌اند.

تا سال 2014 از هر پنج زن باردار آلوده به ویروس HIV سه نفر برای پیشگیری از انتقال ویروس به فرزندشان داروی آنتی رتروویرال دریافت کرده‌اند و به این مفهوم است که از سال 2000، تعداد کودکان زیر چهار سال که بر اثر ابتلا به ایدز و مشکلات ناشی از آن جان خود را از دست داده‌اند، کاهش 60 درصدی داشته است.

به گزارش خبرگزاری شینهوا، ‌این اطلاعات همچنین نشان می‌دهد در حال حاضر در میان نوجوانان 15 تا 19 ساله هر سال 26 مورد جدید ابتلا به ایدز گزارش می‌شود و حدود نیمی از مبتلایان به ایدز در شش کشور آفریقای جنوبی،‌ نیجریه، کنیا،‌ هند،‌ موزامبیک و تانزانیا زندگی می‌کنند.
منبع:برترینها
 برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.