سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مقابله با عوارض دیابت با چای سبز و کاکائو

بر اساس یک مطالعه جدید، کاکائو و چای سبز به مقابله با عوارض دیابت کمک می کنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طبق مطالعه دانشمندان برزیلی، کاکائو و چای سبز حاوی موادی هستند که می توانند به پیشگیری و درمان مشکلات کلیوی یا اختلالات چشمی ناشی از دیابت کمک کنند.

به گفته این دانشمندان، کاکائو و چای سبز به کاهش مرگ سلول های پودوسیت که مانع ورود پروتئین ها به ادرار می شود، کمک می کند. چای سبز حاوی پلی فنول ها و کاکائو حاوی تئوبرومین است که به کاهش تاثیرات بیماری دیابت کمک می کنند.

«خوزه لوپس دی فاریا»، از دانشگاه دولتی کامپیناس برزیل، در این باره می گوید: «انتقال آلبومین (نوعی پروتئین ساده) به ادرار علت اصلی نارسایی کلیه در بیمار مبتلا به دیابت است. مطالعه ما نشان می دهد که مواد موجود در کاکائو و چای سبز موجب کاهش مرگ پودوسیت ها می شود. سلول های پودوسیت نقش مهمی در محدود کردن انتقال پروتئین به ادرار دارند.»

این آزمایش بر روی موش های مبتلا به دیابت و بر روی سلول های گرفته شده از بافت های انسانی و موش انجام شد. محققان در محیط آزمایشگاه غلظت بالای گلوکز را به این بافت ها تزریق نمودند تا شرایط دیابت را شبیه سازی نمایند.

البته پیش از این تاثیرات ضداکسایشی و ضدالتهابی این دو ماده به اثبات رسیده بود. چای سبز نقش مهمی در حفاظت از بدن در مقابل بیماری های قلبی-عروقی دارد و کاکائو موجب کاهش فشار خون سیستولیک می شود.

منبع: مهر
برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.
انتهای پیام/

برچسب ها: دیابت ، چای سبز ، کاکائو
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.