سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

علت پرخوری چیست؟

تا امروز محققان بر این باور بودند که معده مسئول اصلی احساس گرسنگی یا سیری در مغز است، ولی مطالعات اخیر نشان می دهد باکتری ای کولای (E.coli) که محل زندگی آن در روده است، مسئول اصلی احساس گرسنگی و سیری است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مطالعات محققان نشان می دهد که باکتری های روده عامل اصلی پرخوری و کنترل اشتها هستند.

تا امروز محققان بر این باور بودند که معده مسئول اصلی احساس گرسنگی یا سیری در مغز است، ولی مطالعات اخیر نشان می دهد باکتری ای کولای (E.coli) که محل زندگی آن در روده است، مسئول اصلی احساس گرسنگی و سیری است. ترکیب میکروبی روده تاثیر زیادی بر عادات غذا خوردن و هضم دارد.

برای این مطالعه، محققان پروتئین های باکتریایی تولید شده از ای کولای را به موش تزریق کردند. تحقیقات نشان داد این باکتری در ترشح سیگنال های روده-مغز موثر است و سلول های عصبی تنظیم کننده اشتها را در مغز فعال می کند.

حدود 20 دقیقه پس از خوردن غذا، باکتری های روده پروتئین های متفاوتی تولید می کنند. این پروتئین ها سبب تحریک و ترشح هورمون های سیری می شود.

محققان معتقدند که اختلال باکتری های روده، سبب تولید بیش از اندازه یک نوع باکتری به نام فیرمیکوتها می شود. این باکتری مسئول تجزیه فیبر رژیم غذایی و جذب چربی است. افزایش این باکتری سبب اضافه وزن و چاقی می شود.

این مطالعه اطلاعات ارزشمندی را در زمینه کنترل وزن و اشتها در اختیار محققان قرار داده است.

نتایج این تحقیقات در نشریه Cell Metabolism منتشر شده است.

منبع: ایرنا
برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.
انتهای پیام/
برچسب ها: پرخوری ، معده ، مغز ، اشتها
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.