به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، «محمد اسدی» تصریح کرد: تصور رقابتی شدن طبخ این آش در اذهان، موضوعی است که همواره کوشیدهایم میزان آش در حد همان 8 تن باقی بماند.
وی افزود: پارسال، حدود 120 میلیون تومان برای طبخ این آش هزینه شد که بخشی از این مبلغ را هنوز بدهکار هستیم و امسال نیز برآورد کردهایم که حدود 150 میلیون تومان هزینه طبخ این میزان آش خواهد بود.
مدیرموسسه خیریه امام صادق(ع) شیراز میزان بدهی این موسسه برای طبخ آش سال گذشته را 48 میلیون تومان دانست و خاطرنشان کرد: متأسفانه پارسال، میزان کمکهای مردمی پاسخگوی کل هزینه طبخ نشد.
وی همچنین از آغاز اقدمات اجرایی برای طبخ آش امسال خبر داد و خاطرنشان کرد: هفته آینده با شش دستگاه تریلر دیگها از شهر زرقان به شیراز منتقل میشود.
مدیر موسسه خیریه امام صادق(ع) شیراز با بیان اینکه محل طبخ آش همانند سالهای گذشته پارک خلدبرین شیراز خواهد بود، گفت: تمهیدات ترافیکی و امنیتی با همکاری فرمانداری شیراز و نیروی انتظامی پیشبینی شده است.
اسدی، گفت: چهار تن و 200 کیلوگرم برنج، 1200 کیلوگرم عدس، 1200 کیلوگرم نخود، 2500 کیلوگرم لوبیا، 150 کیلوگرم ترخون، 100 کیلوگرم انواع ادویه، 400 کیلوگرم روغن و 40 رأس گوسفند برای طبخ آش استفاده میشود.
مدیر موسسه خیریه امام صادق(ع) تصریح کرد: علیرغم وعدههای داده شده، هیچ یک از مسئولان استان، برای ثبت معنوی این آش، تلاشی نکردند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/
برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان
اينجا را کليک کنيد.