وی از تهیه طرح زنجیره تولید تا عرضه محصولات عشایر خبرداد و گفت: با استفاده از توان تشکل های عشایری درصدد پیاده کردن این طرح هستیم.
قندالی اعلام کرد در سال جاری یکهزار و 400 میلیارد ریال تسهیلات از محل صندوق توسعه ملی برای این طرح اختصاص یافته است .
وی هدف از اجرای این طرح را کاهش فاصله تولید و تقاضا دانست و افزود: تشکل های عشایری در این طرح نقش اصلی را دارند .
قندالی با اشاره به اینکه اسکان عشایر داوطلبانه است، گفت: تاکنون 85 هزار خانوار عشایر اسکان یافته اند و در چشم انداز برنامه ششم توسعه هم اسکان 35هزار خانوار دیگر پیش بینی شده است.
وی با اشاره به تصویب طرح ویژه فرهنگی و مذهبی در شورای عالی عشایر برای اعتلای فرهنگی این قشر زحمت کش، گفت: وظایف 17 دستگاه فرهنگی در رابطه با اجرای این طرح مشخص شده و بزودی ابلاغ می شود.
وی با اشاره اینکه آیین نامه ساماندهی عشایر در سال 84 تصویب و ابلاغ شده است ، از اجرا نشدن آن پس از 10 سال خبرداد و گفت: این در حالی است در این آیین نامه وظایف همه دستگاه ها مشخص شده است .
قندالی خشکسالی و متعادل نبودن دام و مرتع را از چالش های عمده زندگی عشایری دانست و گفت: به همین منظور درصدد سوق دادن عشایر به درآمد زایی از گردشگری و کشت گیاهان دارویی هستیم.
وی تصرف مناطق عشایری از جمله ایل راه ها را از دیگر مشکلات عشایر عنوان و اظهارامیدواری کرد: با به رسمیت شناختن ایل راه ها در مراجع رسمی، این چالش رفع شود.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.