سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بوی کباب چه تأثیری بر قوای بدن دارد؟

بوی کباب بسیار مقوی قوای بدن است، بنابراین بهتر است افراد هفته ای یک بار چند تکه گوشت راسته را کباب کنند و ابتدا بوی آن را به مشام بکشند, سپس آن را مصرف کنند.

به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، متاسفانه امروزه وزن متناسب از دیدگاه زنان مانکن‌های آمریکایی هستند.

وزن ایده‌ال وزنی است که صحت و سلامتی در آن به حداکثر است. ما یک سرو داریم یک چنار؛ پس هیکل و تناسب بدن افراد با هم متفاوت است, انسان‌ها از یکدیگر مجزا هستند.

بسیاری از زنان خود را با دیگران مقایسه می‌کنند و گرفتار افراد شیاد برای لاغر شدن و رسیدن به وزن ایده‌ال از نگاه خودشان می‌افتند.

یکی از عوامل بیمار شدن و اضافه وزن؛ پُرشدن رگ‌های خونی از مواد زائد یعنی به هم خوردن رابطه ظرف و مظروف که کاهش غذا یا کاهش کمیت یا کاهش کیفیت است، بنابراین راه رفع آن؛ امتلاء بدن از مواد زائد است.

برخی از افراد باید غذای با کیفیت مصرف کنند مانند افرادی که معده‌های ضعیفی دارند, این افراد باید غذای با کیفیت و با حجم کم مصرف کنند چرا که معده توانایی هضم غذاهای سنگین را ندارد.

مصرف غذاهای سبک مانند آب گوشت‌ تهیه شده از مرغ خانگی یا گوشت گوسفند و تلیت کردن بسیار به تقویت بدن کمک می‌کند و می‌توان کمی زعفران و چند عدد بادام نیز به آن اضافه کرد.

بوی کباب بسیار مقوی قوای بدن است و بهتر است افراد هفته ای یک بار چند تکه گوشت راسته را کباب کنند و ابتدا بوی آن را به مشام بکشند, سپس آن را مصرف کنند زیرا بوی کباب قلب را تقویت می‌کند البته باید کباب از راسته گوسفند باشد..

انتهای پیام/
برچسب ها: زعفران ، بدن ، گوشت ، کمیت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.