به گزارش خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وبدا؛ دکتر سیدعلی صدر السادات در آیین امضای تفاهم نامه احداث بیمارستان یک هزار تختخوابی در تبریز، با اعلام اینکه طی سال های گذشته، دولت تنها می توانست سالانه یک هزار و 700 تا دو هزار تخت بیمارستانی احداث کند، اظهار کرد: با امکانات دولتی رسیدن به هدف خیلی طولانی خواهد بود که بعد از انجام هماهنگیهای لازم میان وزارت بهداشت و مجلس شورای اسلامی و هیئت دولت، در قالب طرح تحول سلامت منابع جدید به وزارت بهداشت تزریق می شود و با تکیه بر این منابع اهدافمان را پیگیری می کنیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر بهداشت افزود: هم اکنون تعداد زیادی از پروژه های نیمه تمام در سطح کشور وجود دارد که با اتمام آنها، تا پایان دولت فعلی 21 هزار تخت بیمارستانی آماده می شود.
وی خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت در نظر دارد از طریق همکاری با بخش خصوصی کمبود اعتبارات را جبران کند و به همین منظور قراردادی با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا منعقد کردیم که با آورده 30 درصد از سوی وزارت بهداشت و 70 درصد از محل ملکهای هر دانشگاه هزینه قرارداد ها را تأمین میکنیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر بهداشت ادامه داد: همچنین در نظر داریم با مشارکت خیرین نیز برای احداث بیمارستان اقدام کنیم و همچنین برخی پروژه ها را بصورت فاینانس (تأمین منابع مالی طرحهای تولیدی توسط مؤسسات مالی )اجرا کنیم.
دکترصدر السادات عنوان کرد: بدون همکاری تمامی مسئولان استان ها و نمایندگان مجلس ، پروژههای سنگینی همچون بیمارستان یک هزار تختخوابی تدبیر تبریز اجرا نمی شود.
گفتنی است، در این مراسم دکتر مسعود پزشکیان ، دکتر محمد حسین فرهنگی و اسماعیل سعیدی از نمایندگان مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی، معاون فنی عمرانی استاندار آذربایجان شرقی، لطیفی مدیرکل صداوسیمای استان و معاون فنی عمرانی شهرداری تبریز حضور داشتند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/