وی به تداوم بحران ریزگردها و مشکلات تنفسی در سالهای گذشته اشاره کرد و بیان داشت: این دانشگاه درخواست راه اندازی یک مرکز آموزشی، درمانی تحقیقاتی بیماریهای تنفسی را به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارائه کرد و خوشبختانه وزیر با احداث این بیمارستان در خوزستان موافقت نمود.
ایدنی اظهار کرد: هم اکنون نیاز سنجی، صدور مجوز احداث و توافقات کلی برای ساخت این بیمارستان انجام شده، اما تامین منابع مالی نیازمند تصویب و پیش بینی ردیف بودجه برای احداث توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: یک مجری به عنوان مثال مسکن و شهرسازی عهده دار کار احداث بیمارستان میشود و برای تجهیز و بهره برداری به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تحویل میگردد و همچنین کار کارشناسی با توجه به استعداد، ظرفیت و تعداد تختهای لازم برای بیمارستان انجام شود.
وی پروسه ساخت یک بیمارستان را حداقل ۳ تا ۴ سال عنوان کرد و گفت: البته کمک خیرین و سازمانهای حمایتی، روند انجام کار را تسریع مینماید.
پدیده گرد و غبار یکی از مشکلات زیست محیط خوزستان در ۱۰ سال گذشته است و در بعضی روزها، میزان ریزگردها به ۷۰ برابر حد مجاز رسید و مدارس و ادارات خوزستان را به تعطیلی کشاند.
گفتنی است امسال از زمان بارش نخستین باران پاییزی در آبان و تداوم بارندگیها در مجموع تا ۱۷ آبان، ۲۳ هزار و ۳۱۵ نفر در اثر مشکلات تنفسی به بیمارستانهای خوزستان مراجعه کردهاند.