سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه؛

مرغ و ماهی جایگزین خوبی برای گوشت قرمز است

یک کارشناس تغذیه بابیان اینکه مصرف زیاد گوشت قرمز، اوره و چربی بد خون را بالا می‌برد گفت:گوشت قرمز یکی از مهمترین منابع پروتئین و B12 است، اما مصرف بیش از حد آن برای افراد توصیه نمی‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمانشاه: یک کارشناس تغذیه بابیان اینکه مصرف زیاد گوشت قرمز، اوره و چربی بد خون را بالا می‌برد گفت:گوشت قرمز یکی از مهمترین منابع پروتئین و B12 است، اما مصرف بیش از حد آن برای افراد توصیه نمی‌شود.

عاطفه نادری  افزود :مصرف زیاد گوشت قرمز متابولیسم بدن را بالا می‌برد، و این امر فشار زیادی را برای دفع مواد زائد به کلیه و کبد وارد می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: افرادی که گوشت قرمز را حذف می‌کنند باید به ازاء هر 100 گرم گوشت قرمز، 200 تا 300 گرم مرغ یا ماهی، به اضافه دو لیوان شیر یا ماست و مکمل B12 را مصرف کنند.

به گفته این کارشناس تغذیه، مصرف گوشت سفید مانند مرغ و ماهی هم جایگزین خوبی برای گوشت قرمز است و به علاوه ماهی به دلیل داشتن امگا3 خواص بسیار مفیدی هم برای سیستم ایمنی و هم برای جلوگیری از سرطان دارد.

نادری با اشاره به اینکه نمی‌توان میزان دقیقی از مرغ و ماهی را برای همه افراد تجویز کرد، ادامه داد: بر اساس شرایط و وزن افراد نیاز به انواع گوشت متفاوت است.

اتنهای پیام/ش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.