به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز؛ مدیرکل شیلات خوزستان میزان برداشت ماهیان گرمابی درسال گذشته را 47 هزار و 500 تن و سطح زیر کشت این ماهیان در سال جاری را حدود 14 هزار هکتار اعلام کرد.
نبی الله خون میرزایی افزود: 50 درصد از ماهیان گرمابی تولید شده در این استان به کشور عراق و ما بقی به دیگر استان های کشور از جمله تهران صادر می گردد.
وی به تداوم صید ماهیان پرورشی در طول سال در خوزستان اشاره کرد و اظهار داشت: با کاهش دمای هوا تغذیه این گونه ماهیان نیز کاهش می یابد.
خون میرزایی خاطر نشان کرد: پیش بینی می شود حدود 50 هزار تن از انواع ماهیان گرمابی شامل کپور، آمور، نیتوفاگ و سرگنده و دیگر ماهیان بومی استان شامل : بنی و شیر بت از این مزارع برداشت شود.
مدیر کل شیلات استان گفت: شهرستان های شوشتر، خرمشهر و کارون به ترتیب رتبه های اول تا سوم خوزستان را به خود اختصاص داده اند.
انتهای پیام/ی