سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بهترین آب آشامیدنی آب باران است

محقق و پژوهشگر طب سنتی و اسلامی گفت: آب باران بهترین آب آشامیدنی است و در صورت نبود آن، می‌توان از آب چشمه‌ها استفاده کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، حسین روازاده بعد از ظهر امروز در همایش سبک زندگی اسلامی به مناسبت هفته پیوند و روز خانواده در این شهرستان اظهار کرد: عادات بد غذایی و توجه نکردن به طب سنتی موجب به وجود آمدن بسیاری از بیماری‌ها در جامعه ایران اسلامی شده است.

وی با بیان اینکه دشمنان نظام اسلامی به مرور روش‌های خوب غذایی را از ما گرفته‌اند، تصریح کرد: دشمنان عادات بد و بیماری‌زا را جایگزین غذای خوب کرده‌اند.

این محقق برجسته طب سنتی ایران، آب، روغن و نمک را سه عنصری دانست که بدن به آنها نیاز دارد و گفت: دشمنان با حمله به این سه عنصر و تعیین جایگزین برای آنها موجبات بسیاری از بیماری‌ها را فراهم آورده‌اند.

وی یکی از این عادات را استفاده از قرص آهن بیان کرد و افزود: بدن انسان به مولکول آهن نیاز ندارد بلکه به «یون» آهن نیاز دارد در حالی که قرص‌ آهن از مولکول ساخته شده است.

روازاده ادامه داد: برای جبران فقدان آهن در بدن باید از قاشق‌های آهنی و نعل اسب که در گذشته در پخت غذاها استفاده می‌شد، کمک گرفت.

وی دلیل کسالت و خستگی‌های زودرس را مصرف روغن‌های فاسد عنوان کرد و گفت: روغنی که برای سرخ کردن غذا استفاده می‌شود نباید جذب غذا شود تا مجبور شویم به دفعات به غذا روغن اضافه کنیم که اگر چنین باشد نشان‌دهنده فاسد بودن روغن است.

پژوهشگر طب سنتی و اسلامی ایران با بیان اینکه می‌توان از روغن کنجد در غذا استفاده کرد، یادآور شد: روغن کنجد توانایی تحمل حرارت بالا را دارد و چندین بار نیز می‌توان از آن برای سرخ کردن غذا استفاده کرد.

وی با بیان اینکه نمک‌هایی که به عنوان نمک یددار در سبد کالای خانواده‌ها قرار دارد نمک مناسبی نیست، تصریح کرد: این نمک موجب گندیدگی گوشت می‌شود و باید از نمک‌های دریایی استفاده کرد.

روازاده درباره استفاده از ظروف آلومینیوم، خاطرنشان کرد: این ظروف موجب ابتلای انسان به کم‌خونی می‌شود و ظروف مسی که در گذشته استفاده می‌شد برای سلامتی انسان بسیار مفید است اما با نیرنگ دشمنان از خانه‌های ایرانی حذف شد.

وی با تصریح بر اینکه مصرف آب سالم به سلامتی انسان کمک می‌کند، گفت: بهترین آب برای آشامیدن، آب باران است و در صورت نبود می‌توان از آب چشمه‌ها استفاده کرد.

این محقق برجسته طب سنتی کشور افزود: در مناطق جنوبی کشور که باران و چشمه کم است می‌توانند از آبی که از بدنه کوزه‌ها تراوش می‌کند استفاده کنند.

وی تصریح کرد: برای اینکه کوزه‌ها به عنوان دستگاه تصفیه آب عمل کنند ابتدا باید چند بار آب از بدنه آنها بتراود و پس از آن به عنوان یک دستگاه تصفیه آب مناسب استفاده شود.

 منبع: فارس

 برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.
انتهای پیام/
برچسب ها: اب ، اشامیدنی ، باران ، طب سنتی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
یوسف
۱۸:۲۲ ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱
آب باران مناطق شمالی در فصول بهار و پاییز عالی است بشرط اینکه از جای آلوده برداشت نشود ولی زوازاده یک بیسواد نادان است که شعورش جز روخوانی از کتب نه جندان علمی خزعبلات میفرماید
محمدصالح کدورتی
۱۴:۵۷ ۰۸ فروردين ۱۳۹۹
سلامث