سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز؛

رزمایش مقابله با بحران شرکت گاز در خط لوله ایران و ترکیه در آذربایجان شرقی

نخستین رزمایش پدافند غیر عامل و مقابله با بحران منطقه ۸ عملیات انتقال گاز کشور امروز با موفقیت اجرا شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ این رزمایش دیروز در محدوده ایستگاه انتقال و صادرات گاز ایران به ترکیه واقع در شهرستان مرند آذربایجان شرقی وشهرستان خوی آذربایجان غربی به پایان رسید.

معاون سازمان پدافند غیر عامل کشور هدف از برگزاری این مانور را ارتقا توانمندی های نیرو های امدادی و کارکنان ایستگاه های تقویت فشار و صادرات گاز عنوان کرد و گفت : این مانور در ۵ بخش انفجار فرضی خط لوله انتقال گاز ایران به ترکیه ، مرحله اطلاع رسانی ، امداد و نجات ، مهار و خاموش کردن آتش و مرمت خط لوله گاز اجرا شد.

مبارکی افزود : در این مانور ۴۰۰ نفر از نیرو های امدادی شهر های خوی ، ایواغلی ، مرند و تبریز شرکت کردند.

وی تصریح کرد : در هفته پدافند غیر عامل در هر استان کشور ۸ مانور پدافند غیر عامل برگزار می شود

معاون سازمان پدافند غیر عامل کشوراضافه کرد: امسال برای آمادگی بیشتر نیرو های امدادی بیش از ۱۲ هزار نفر در کشور زیر پوشش آموزش های پدافند غیر عامل قرار می گیرند.

فرماندار شهرستان ویژه مرند ایستگاه انتقال گاز منطقه هشت استان واقع در نزدیکی روستای قاپلیق شهرستان مرند را یکی از حساس ترین مراکز انتقال گاز دانست و افزود: با توجه به اینکه این مرکز انتقال گاز یک خط صادراتی محسوب می شود، بنا براین ممکن است هر لحظه از سوی عوامل تروریستی تهدید شود.

تقی کرمی ادامه داد: علاوه بر اینکه تمامی شهرهای شمالی استان آذربایجان غربی از این خط انتقال گاز تغذیه می شوند، بخشی از استان های زنجان، گیلان، اردبیل و کردستان نیز از آن بهره مند می شوند.

کرمی فاصله مرکز شهرستان با محل اجرای مانور را بیش از ۴۶ کیلومتر عنوان کرد و گفت: با توجه به نزدیکی مکان وقوع مانور به شهرستان خوی از استان آذربایجان غربی و معین بودن این شهرستان برای مرند، اولین کمک های امدادی و آتش نشانی از شهرستان خوی به محل وقوع حادثه رسیدند.

مدیرکل ستاد بحران آذربایجان شرقی نیز نقطه عطف مانور قطعی گاز ناشی از عملیات تروریستی بین دو استان آذربایجان شرقی و غربی را شناخت اعضای مدیریت بحران دو شهرستان مرند و خوی از یکدیگر و تعامل هرچه بیشتر در زمان های مدیریت اعلام کرد.

خلیل ساعی با تاکید بر شناسایی نقاط قوت و ضعف تمامی کارگروه های درگیر در بحران گفت: ارتقای آمادگی کارکنان سازمان ها و نهادها، سریع ترین عکس العمل در کمترین زمان ممکن با دقت بالا باید در دستور کار سازمان ها و ادارات موثر در مدیریت بحران قرارگیرد.

چهارم تا دهم آبان هفته پدافند غیر عامل نامگذاری شده است.

پدافند غیرعامل مجموعه اقدامات غیرمسلحانه است که موجب افزایش بازدارندگی، کاهش آسیب پذیری، ارتقای پایداری ملی و تسهیل در امر مدیریت بحران در برابر تهدیدات نظامی دشمن می شود.
انتهای پیام/ح
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.