سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمان؛

چای ترش همان چای مکه ای است

این روزها فصل برداشت چای ترش در مناطق مختلف آغاز شده است در ایران کمتر کسی با خواص این گیاه آشناست والبته از گذشته تا کنون آن را با نام چای مکه ای می شناسند.

به گزارش   گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از کرمان ، نـوشـيـدنـي چای ترش كاهش‌دهنده فشار خون، خـنـك‌كـنـنـده
بـدن، رقـيـق و تـصـفـيـه‌كـنـنده خون، كـنترل‌كننده كلسترول خون، اختلالات كبدي و
صفرايي و همچنين آرام بخشي مناسب مي‌باشد و برعكس چاي كه باعث دفع آهن مي‌شود چاي ترش
خود يكي از منابع غني آهن به شمار مي‌آيد.

البته این روزها برداشت چای در مناطق مختلف کرمان در حال انجام است در ریگان نیز برداشت این گیاه آغاز شده است. 

مدیر جهاد کشاورزی ریگان گفت: برداشت چای ترش از 10هکتار مزارع این شهرستان اغاز شده است وپیش بینی میشود از هر هکتار250کیلوگرم محصول برداشت شود.

پیمان جلالی اظهار داشت: این مزارع چای ترش در کنار باغات نخیلات قرار دارد که کشاورزان ریگانی مدتی است به کشت این محصول روی آورده اند .

وی افزود: شهرستان ریگان به دلیل شرایط آب وهوایی مستعد ترین منطقه در شرق استان برای کشت چای ترش می باشد .

مدیر جهاد کشاورزی ریگان یاد اور شد: این محصول برای کشاورزان ریگانی مقرون به صرفه می باشد وکشاورزان می توانند به کشت این محصول روی آورند .

جلالی تصریح کرد :برداشت این محصول در این شهرستان به مدت 15روز ادامه دارد .

مدیر جهاد کشاورزی ریگان افزود :چای ترش در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری قابلیت رشد دارد.

انتهای پیام/س
برچسب ها: چای ترش ، ریگان ، کرمان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.