سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ادعای نمایندگان پارلمان فرانسه: حقوق بشر در ایران مفهومی ندارد

گروهی ازنمایندگان پارلمان فرانسه باامضای نامه‌ای،خواستار برقراری روابط با ایران برمبنای چگونگی اجرای حقوق بشردراین کشورشدند.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پی آر نیوز وایر؛ 70 نماینده پارلمان فرانسه از احزاب مختلف این کشور، بیانیه‌ای مشترک درمورد چگونگی برقراری ارتباط با ایران صادر کردند و در آن از پاریس خواستند حقوق بشر در ایران را ملاک از‌سرگیری روابط دو جانبه قرار دهد.
 
نامه قانونگذاران فرانسوی در کنفرانس مجلس ملی این کشور که از سوی کمیته پارلماتی "ایران دموکرات" حمایت می‌شود، برای عموم قرائت شد. این نمایندگان از پاریس خواستند همانطور که فرانسه در روند چندین ساله رسیدن به توافق هسته‌ای نقشی کلیدی بر عهده داشت، در مرحله اجرای مفاد این توافقنامه نیز ابتکار عمل را در دست بگیرد. در این نامه از دولت فرانسه خواسته شده است در سیاست‌های خود در قبال ایران تجدید نظر کند، آنها مدعی شدند ایران بازیگر اصلی در بحران‌های منطقه‌ای است و نمی‌توان در گزینه‌های دیپلماتیک به این کشور اعتماد کرد. در بخشی از این نامه آمده است: حمایت ایران از "بشار اسد" در سوریه، حزب الله در لبنان، انصارالله در یمن، جهت‌گیری این کشور در جنگ فلسطین و اسرائیل، دخالت‌های ایران در امور عراق و... همگی نمونه‌هایی از نفوذ مخرب ایران در منطقه خاورمیانه است.
 
در این اجلاس تعدادی از نمایندگان به حمایت از "مریم رجوی،" سرکرده گروهک تروریستی منافقین، پرداختند. وی مدعی شده بود اگر حمایت‌های ایران از بشار اسد و مالکی وجود نداشت، داعش هرگز فرصت توسعه فعالیت‌هایش را نمی‌یافت و 300 هزار سوری راهی اروپا نمی‌شدند. نمایندگان حامی مریم رجوی نیز ادعا کردند: تا زمانیکه مذهب بر ایران حکومت می‌کند، این کشور تغییر نخواهد کرد و به اعمال خرابکارانه خود در منطقه ادامه می‌دهند.
 
در بیانیه مداخله جویانه 70 نماینده پارلمان فرانسه به مجازات اعدام در ایران اشاره شده است و این نمایندگان از اتحادیه اروپا خواستند با اعمال فشار بیشتر علیه تهران، به اعدام‌ها در این کشور خاتمه دهند. تعداد زندانیان سیاسی در ایران و تحت پیگرد بودن پناهندگان کمپ "آزادی،" وابسته به گروهک منافقین، در عراق از دیگر مواردی بود که نمایندگان فرانسوی به آن پرداختند. آنها در ادامه بیانیه خود مدعی شدند: اوضاع حقوق بشر در ایران یک منبع مهم نگرانی در این کشور است. در دوران ریاست جمهوری "حسن روحانی،" بر تعداد اعدام‌ها افزوده شد و زندان‌های سیاسی بیش از گذشته مملو از منتقدان دولتی شده است. به همین دلیل باید به سفر آتی حسن روحانی به پاریس اعتراض کنیم.  
 
روحانی 14 نوامبر (23 آبان) به فرانسه و سپس ایتالیا سفر خواهد کرد.


انتهای پیام/

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۴۵
ناشناس
۱۲:۵۲ ۰۶ آبان ۱۳۹۴
اصلأ ، ما که فعلأ با فرانسه کار نداریم، بگین بیاد این پژو قارقارکاش ر و هم ببره ، میخوایم جنرال موتور بزنیم.
ناشناس
۱۲:۱۲ ۰۶ آبان ۱۳۹۴
خب این چیز مشخصیه که ایران در منطقه میجنگه که جنگ وارد کشور نشه..حالا شما از اونور دنیا میخان واسه ایران تعیین تکلیف کنید ....ایران راه امام حسین(ع)را ادامه خواهد....ایستادگی در برابر ظلم و فشار
ناشناس
۱۱:۵۰ ۰۶ آبان ۱۳۹۴
آره راست میگن فرانسه مرکز حقوق بشر جهان است حقوقی که در بندهایش چنین آمده:
دومین کشور صادر کننده سلاح (از نظر حجم) به رژیم بعث صدام، در طول هشت سال جنگ تحمیلی ایران
۲- صدور یک شرکت فرانسوی به نام مریو (به فرانسوی: Mérieux) که حالا با نام جدید سانوفی آونتیس sanofi avantis گستره ای از فعالیت های خدماتی-درمانی-بهداشتی را تحت سیطره خود دارد، با ارسال فرآوردهای خونی آلوده، ویروس مهلک و تا به حال غیر قابل درمانِ اچ آی وی (HIV) را به ایران
ناشناس
۱۰:۱۶ ۰۶ آبان ۱۳۹۴
این فرانسه هیچوقت نباید به کشور راه پیدا کند
واقعا آدم های پستی هستند
آخه به شما چه ربطی داره حقوق بشر تو ایران چجوریه.فوضول که شاخ و دم نداره
ایران برای دفاع از خودش جلو شما پست فطرت ها داره از این نیروهای اطراف ایران حمایت میکنه
ناشناس
۰۹:۵۷ ۰۶ آبان ۱۳۹۴
حالا یواش یواش میشه هدف ورود وکلای امریکایی رو به ایران کشف کرد
ناشناس
۰۹:۲۴ ۰۶ آبان ۱۳۹۴
کشورهامیدانندوفرانسه هم میداندهدف امام انقلاب و شهدای معظم انقلاب اسلامی مسیرعامه مردم است اجرای اقتصادمقاومتی هم اصل است میتوانندهمراه شوندضررنمیکنند