سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سه تاکتیک جدید دولت در پساتحریم

وزیر کار از اجرای طرح تکاپو در ۷ استان خبرداد و با بیان اینکه سیاست ما صدقه‌ای نیست و مبتنی بر کارشناسی و عقلایی است، گفت: دولت مبارزه با کالای قاچاق و واردات را سیاست کاری خود قرار داده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، علی ربیعی با بیان اینکه توسعه بیمه در جامعه از مهمترین برنامه های دولت تدبیر و امید است و در این راستا تاکنون ۷۳۵ هزار مورد، دفترچه اجباری در کشور صادر شده است، به سه سیاست مکمل هم در دولت اشاره کرد و اظهارداشت: دولت سه سیاست مکمل را به دنبال لغو تحریم ها پی‌ریزی و دنبال می‌کند و خیلی از زوایای فروریزی دیوار تحریم برای جامعه باز نشده و باید متوجه بود که موفقیت مذاکرات هسته‌ای  فواید دیگری هم داشته است.

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری بر اقتصاد مقاومتی تاکید دارند، گفت: در هر شرایطی باید بر تحقق این مهم توجه شود و نباید تحریم‌ها باعث ورود واردات به کشور شود.

وی با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید سیاست ما صدقه‌ای نیست و سیاست ما مبتنی بر کارشناسی و عقلایی است، تصریح کرد: دولت مبارزه با کالای قاچاق و واردات را سیاست کاری خود قرار داده است. در کشور واحدهای تولیدکننده داریم که در بخش اشتغال سهم بسیار خوبی داردند و در این راستا با استفاده از تولیدات داخلی از این واحدها حمایت می کنیم که در این میان صنعت خودروسازی در البرز و تهران سهم بسیار بسزایی در اشتغال دارند.

ربیعی با بیان اینکه باید شرکت‌های مشکل دار آنالیز شوند، افزود: در این میان جلسات متعددی برگزارشده و بر اساس بررسی های صورت گرفته برخی از این شرکت‌ها به علت مشکل سرمایه در گردش، تسهیلات و نبود مواد اولیه دچار مشکل شده‌اند.

وی از معرفی ۳۰۰ هزار نفر جویای کار به مراکز کاریابی خبر داد و با اشاره به اینکه طرح تکاپو در ۷ استان کشور اجرا شده است گفت: طرح تکاپو یکی از طرح‌های وزارت کار است که به توسعه و ساماندهی کسب و کارهای خُرد و خانگی و اتصال آن به بنگاه های کوچک و متوسط توجه می‌کند.

ربیعی افزود: باید اشتغال بزرگ را با بنگاه‌های کوچک ایجاد کنیم و تحقق این مهم نیازمند برنامه‌ریزی است. وی دولت تدبیر و امید را دولت مبارزه با قاچاق کالا و فساد عنوان کرد و افزود: دولت تدبیر و امید ۷ هزار ساعت وقت دارد که کارهای خود را انجام دهد.

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی پیگیری حق‌ و حقوق کارگر و یتیم تحت حمایت را از آموزه‌های دینی عنوان کرد و گفت: پیگیری اخلاق دینی باید مورد توجه قرار گیرد و امروز این مهم گوهر گمشده کشور است.

وی تدوام اقتصاد مقاومتی در هر شرایطی را از جمله راه‌کارهای دولت در ادامه مسیر عنوان کرد و گفت: دولت مراقب است که رفع تحریم‌ها منجر به واردات نشود و از طرفی کشور با کار کارشناسی شده در حوزه اقتصاد اداره شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به سرمایه‌گذاری دولت در بخش درمان گفت: استان زنجان با پوشش ۵۳۰ هزارنفری جمعیت توسط تأمین اجتماعی و بخش اعظمی توسط بیمه سلامت تقریباً به‌صورت کامل پوشش درمانی داده‌شده است.

ربیعی با تأکید بر پیگیری امنیت غذایی مردم به‌ویژه زنان باردار و کودکان دچار سوء تغذیه توسط دولت افزود: این طرح‌های حمایتی از طریق بیمه برای همه ایرانیان، ارائه یارانه کالایی و مسکن حمایتی و اجتماعی ادامه می‌یابد.

وی از برنامه‌ریزی برای جبران فقر آموزشی در کشور خبر داد و گفت: با اجرای برنامه‌هایی، آمار فقر آموزشی ۱۷۵ هزارنفری به ۷۵ هزار نفر کاهش‌یافته است. وی با ناکافی دانستن آمار بیمه‌شدگان روستایی استان زنجان با توجه به واقعیت‌های موجود گفت: باید آمار ۳۳ هزارنفری این بیمه در استان افزایش یابد.

ربیعی با تأکید بر ادامه روند کنترل تورم در کشور گفت: اگر این کار انجام نمی‌شد تولید در کشور مقرون‌به‌صرفه نبود و رکود موجود در کشور موقتی است و کنترل واردات و مبارزه با قاچاق از اولویت‌های برنامه دولت است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی  به آسیب‌های قاچاق کالا از جمله میوه بر اقتصاد و ذائقه مردم اشاره کرد و گفت: اگر قاچاق انواع میوه در کشور ادامه می‌یافت، ذائقه مردم به‌مانند چای به سمت این نوع میوه‌ها تغییر پیدا می‌کرد.

ربیعی به برنامه‌ریزی‌های دولت برای حمایت از تولیدات داخلی از طریق ارائه تسهیلات از طرق مختلف ازجمله ارائه تضمین به فروشگاه‌ها اشاره کرد و یادآور شد: این اقدامات حمایتی جهش را به سمت ایجاد تقاضامی‌برد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: وزیر رفاه، کار، کارگر، شاغلان و از طرفی وزیر بیکاران هم هستم و خوبی این‌ همه مشغولیت حرکت در راستای توانمند کردن افراد است. این عضو کابینه دولت یازدهم بر لزوم تجدیدنظر در مورد مفهوم توسعه در جامعه ایرانی اشاره کرد و  افزود: جامعه ایرانی شغل را مساوی استخدام می‌داند در حالی که باید با تغییر عنوان شغل‌ها افراد تحصیل‌کرده را برای اشتغال ترغیب کرد.

وی تصریح کرد: تغییر در دیدگاه مردم برای شغل دانستن شغل‌های غیررسمی راه‌کار کاهش مشکلات حوزه اشتغال کشور است و اشتغال بزرگ، بنگاه‌های کوچک شعار انتخابی این وزارتخانه است.

منبع: مهر

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اینجا را کلیک کنید.

انتهاي پيام/
برچسب ها: تاکتیک ، دولت ، پساتحریم
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.