سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

این وسیله را از آشپزخانه خود دور بیندازید

سرخ‌کن به عنوان یکی از وسایل بی فایده در جامعه امروز شناخته شده است.

دکتر ‌مریم قراچورلو، دانشیار دانشگاه علوم و تحقیقات تهران ‌در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: اصولا سرخ‌کن‌هایی که در خانه ها استفاده می‌شود حداقل دارای ظرفیت 1لیتر است و از این مقدار کم تر نیست.

وی افزود: روغن‌های سرخ کردنی و به طور کلی روغن‌های مایع به محض حرارت دیدن زیاد رادیکال آزاد تولید می‌کنند که این رادیکال آزاد موجب ‌اکسایش سلول‌های بدن و در نهایت (سرطانی شدن) سلول‌های بدن خواهد شد.

این متخصص صنایع غذایی تصریح کرد: در سرخ کن‌‌هایی که امروزه استفاده می‌شود به عنوان مثال 1 لیتر روغن ‌در مخزن آن ریخته می‌شود  و ‌در بهترین حالت و تنها نیمی از آن صرف سرخ کردن خواهد شد و نیمی از آن باقی می‌ماند ولی متأسفانه ما بدترین کار را انجام می‌دهیم  و به روغنی که داغ شده روغن تازه اضافه می‌کنیم و آن را سرطانی می‌کنیم.

وی در پایان توصیه کرد: بهترین کار استفاده نکردن از سرخ کن است و اینکه از ماهی‌تابه های کوچک استفاده کنیم تا سطح تماس با هوا کاهش یابد و روغن ما دچار اکسایش نشود.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.