سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نیترات موجود در مواد غذایی عامل سرطان معده

مصرف ‌نیترات بالا در دراز مدت باعث بروز بیماری سرطان در بدن می‌شود.

اسحاق حسینی متخصص گوارش در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به ‌نیترات موجود در آب‌های معدنی اظهار داشت: حد مجاز وجود ‌نیترات در آب‌های آشامیدنی و حتی معدنی در حدود 3 درصد است که اگر مقدارش از این فراتر رود سبب بروز بسیاری از سرطان‌های خطرناک از جمله سرطان معده می‌شود.

وی بیان کرد: در نیترات‌ها ‌مواردی به نام ‌نیتروآمین است که عامل اصلی ورود سرطان خصوصا سرطان معده بوده و این بیماری متاسفانه در ایران بسیار شایع است که عامل آن همان ‌نیتروآمین ها می‌باشد.

وی ادامه داد: ‌نیترات های موجود در آب های آشامیدنی متاسفانه با جوشاندن از بین نمی‌رود و ما برای اینکه آب سالمی در جامعه داشته باشیم باید مواظب بود تا آب چاه ها با آب پشت سد مخلوط نشود تا درصد ‌نیترات آن در حد مجاز باقی بماند و مصرف آن مشکلی را برای مردم جامعه ایجاد نکند.

حسینی با بیان این که اکثر کود‌های شیمیایی حامل ‌نیترات است‌، تصریح کرد: برای داشتن زندگی سالم باید مصرف میوه‌های ارگانیک را جایگزین ‌میوه‌‌هایی که به وسیله کود‌های شیمیایی درست شده‌، برای حفظ سلامتی‌مان انجام دهیم.

وی در پایان گفت: مصرف ‌نیترات بالا ودر آب آشامیدنی و کود‌های شیمیایی در درازمدت سبب بیماری‌های گوارشی، روده‌ای و هم چنین امراض خطرناک می‌شود و مردم باید تا حد ممکن از مواد حامل ‌نیترات بالا دوری کنند.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.