سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری؛

درجه‌بندی نانوایی‌ها براساس کیفیت نان در مازندران

نانوایی‌ها براساس کیفیت نان در مازندران درجه‌بندی می شوند.

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، مسئول نمایندگی شرکت غله سیمرغ و قائم‌شهر با بیان اینکه درجه‌بندی نانوایی‌ها براساس کیفیت نان است، گفت: در حال حاضر، باکیفیت‌ترین نان در مازندران و شهرستان‎های زیر پوشش این اداره، سنگک است.

هادی امیری در کارگروه آرد و نان سیمرغ با اشاره به اینکه مازندران به عنوان پایلوت کیفیت نان در کشور معرفی شده است، افزود: تمام همت و تلاش دست‌اندرکاران این بخش نیز برای بالا بردن کیفیت نان در سطح استان است.

وی با بیان اینکه یکی از تصمیمات، تعیین لباس یک‌دست برای کارکنان واحدهای خبازی است، گفت: برای هر شهرستان لباس کار با رنگ خاصی در نظر گرفته شده است که روپوش سفید با نوارهای قرمز برای سیمرغ و روپوش سفید با نوارهای آبی نیز برای خبازان قائم‌شهر در نظر گرفته شده است.

رئیس اداره غله سیمرغ و قائم‌شهر افزود: در کنار بحث تعیین لباس کار یک‌دست، فعالیت‌های فرهنگی نیز در این شهرستان‌ها انجام شده است که می‌توان به درج شعار «تغذیه سالم با نان سبوس‌دار» بر روی لباس‌های فرم خبازان اشاره کرد.

هادی امیری با بیان اینکه همه نانوایی‌ها مکلف به استفاده از لباس فرم هستند، افزود: بازدیدهای دوره‌ای یا سرزده از نانوایی‌ها انجام می‌شود و با واحدهای خبازی که تخلفاتی داشتند، برخورد شده و تذکر داده شد.

عضو کارگروه آرد و نان سیمرغ گفت: تذکرات اداره غله به‌گونه‌ای است که فرصتی به خبازان برای رفع تخلف داده می‌شود، لذا هر خبازی که نخواهد همکاری لازم را با اداره غله داشته باشد نیاز به برخورد جدی دارد و در کنار جریمه نقدی و تعزیراتی با کاهش سهمیه نان رو‌به‌رو می‌شود.

امیری از برگزاری کلاس آموزش فنی‌وحرفه‌ای در سیمرغ خبر داد و گفت: اواسط هفته آینده با هدف افزایش کیفیت نان برای خبازان این شهرستان، کلاس‌های مذکور برگزار و در پایان دوره به خبازان گواهی مهارت داده می‌شود.

مسئول نمایندگی شرکت غله سیمرغ و قائم‌شهر بیان کرد: سنگک باکیفیت‌ترین نان موجود در مازندران بوده و تلاش‌هایی برای بسته نشدن این واحدها در نظر گرفته شده است.

به گفته وی درجه‌بندی و رتبه‌بندی واحدهای خبازی در سیمرغ در دستور کار اداره غله قرار دارد و واحدهای نانوایی از درجه یک تا چهار تقسیم می‌شوند.

امیری از پرداخت وام خرید آرد به واحدهای خبازی‌ خبر داد و گفت: این تسهیلات از طریق بانک سپه به خبازانی که از طریق سامانه بانک سپه نسبت به پرداخت خرید دو مرحله‌ای آرد اقدام می‌کنند، پرداخت می‌شود.

اوگفت: واحد‌های خبازی که متقاضی دریافت وام هستند، براساس مقدار سهمیه اولویت‌بندی و به بانک معرفی می‌شوند.

مسئول شرکت غله سیمرغ و جویبار در پایان گفت: نانواها برای تعطیلی واحد خبازی خود از طریق اداره غله برای دریافت مرخصی اقدام کنند.

انتهای پیام/ب

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.