سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اهواز؛

افزايش 66 درصدي ظرفيت جوجه ريزي در خوزستان

معاون بهبود توليدات دامي؛ احداث واحدهاي جديد مرغداری، بهينه سازي این واحدها و اصلاح سیستم پرورش عامل افزایش 66 درصدی ظرفيت جوجه ريزي در هر دوره شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز؛ محمد مشكورزاده تعداد مرغداري هاي فعال استان در سال 1380 جمعاٌ 626 واحد و به ظرفيت 9 ميليون و 40 هزار و 834 قطعه در هر دوره اعلام کرد و گفت: در سال 1393  به تعداد 802 واحد و به ظرفيت 14 ميليون و 991 هزار و 170 قطعه در هر دوره افزايش داشته كه نشان دهنده 28 درصد افزايش در تعداد واحدها و 66 درصد افزايش ظرفيت جوجه ريزي در هر دوره مي باشد.

وی به رشد روزافزون جمعيت در استان و كشور اشاره کرد و بیان داشت: تأمين مواد پروتئيني كه نقش مهمي در رشد فكري و جسمي بر عهده دارند، از اولويت هاي برنامه ريزي متوليان توليد است.

مشکور زاده كيفيت گوشت مرغ در مقايسه با گوشت قرمز و توصيه هاي بهداشتي، مناسب بودن قيمت آن و كوتاه بودن زمان پرورش و توليد را باعث افزایش تقاضا جهت توليد و مصرف گوشت مرغ و تخم مرغ عنوان نمود.

معاون بهبود توليدات دامي افزود : در سال 1391 تا 1393 سرمايه گذاري در طيور صنعتي بالغ بر 1 هزار و 377 ميليارد ريال بوده كه علاوه بر افزايش توليد، موجب ايجاد اشتغال جديد 654 نفر به صورت مستقيم در سطح استان شده است .

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: ميزان سرمايه گذاري در صنعت طيور استان 7 هزار و 665 ميليارد ريال بوده كه اشتغال 3 هزار و 507 نفر را فراهم آورده است.

محمد مشکور زاده با اشاره به اينكه در واحدهاي مرغداري خوزستان در سال 1393  در حدود 41 ميليون قطعه جوجه ريزي داشته اند و ميزان گوشت مرغ توليدي بالغ بر 70 هزار و 870 تن بوده اذعان داشت: در 6 ماهه نخست امسال ميزان جوجه ريزي بالغ بر 21 ميليون و 500 هزار قطعه با توليد 37 هزار و 270 تن گوشت مرغ بوده كه نسبت به مدت مشابه سال قبل 12 درصد افزايش نشان می دهد.

انتهای پیام/ز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.