سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پليس فتا: سایت‌های ازدواج موقت مجوز ندارند

رئيس مرکز تشخيص و پيشگيری پليس فتا با بیان این مطلب که سایت‌های همسریابی و ازدواج موقت مجوز ندارند، گفت: شرایط سایت‌های همسریابی قانون‌مند و قابل اعتماد نیست و وجود هویت‌های جعلی و غیر واقعی در این سایت‌ها بسیار خطرآفرین است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رئيس مرکز تشخيص و پيشگيری پليس فتا با بیان این مطلب که سایت‌های همسریابی و ازدواج موقت مجوز ندارند، گفت: شرایط سایت‌های همسریابی قانون‌مند و قابل اعتماد نیست و وجود هویت‌های جعلی و غیر واقعی در این سایت‌ها بسیار خطرآفرین است.

سرهنگ علی نیک‌نفس در پاسخ به این سوال که آیا سایت‌‎های صیغه یابی دارای مجوز هستند، اظهار کرد: سایتهای ازدواج موقت غیر قانونی بوده، در واقع  این مراکز فاقد مجوز هستند. متاسفانه این سایت‌ها اقدام به عضوگيری و جمع آوری اطلاعات شخصی افراد کرده و آنها را بدون اجازه فرد در اختيار ديگران قرار می‌دهند.

وی در ادامه با بیان این مطلب که اکنون شرایط سایت‌های همسریابی اصلا قانون‌مند و قابل اعتماد نیست، افزود: وجود هویت‌های جعلی و غیر واقعی در این سایت‌ها بسیار خطر آفرین است، در این‌گونه سایت‌ها، افراد مجرم با ذکر شرایط ویژه به دنبال اهداف غیراخلاقی هستند. 

سرهنگ نیک نفس درباره صدور مجوز برای سایت‌های همسریابی گفت: این امر در دستور کارگروهی متشکل از وزارت کشور، وزارت ورزش و جوانان، پلیس فتا و ... است و در حال حاضر هیچ مجوزی برای دایر کردن سایت‌های ازدواج موقت داده نشده است.

رئيس مرکز تشخيص و پيشگيري پليس فتا در ادامه با بیان این مطلب که برخی از اين سايت‌ها از اين اطلاعات با اهداف تجاري و تبليغاتی نيز استفاده می‌کنند که منجر به بروز جرم و آسيب‌های اجتماعی و فردی می‌شود، افزود: در دنيای امروزی ارتباطاتی که به سرعت به سمت مجازی شدن مانند سايت‌های همسريابی و دوست‌يابی حرکت می‌کنند، عموما در اثر کنجکاوی، کمبود محبت، جذاب بودن اين فضا و تمايل به استفاده از فناوری‌های روز  به وجود می‌آيند و می‌توانند زمينه ساز بروز مسائل و مشکلات اجتماعی و ديگر مسائل مرتبط شوند.

سرهنگ نیک نفس با بیان این مطلب که با نگاهی به صفحات حوادث روزنامه‌ها می‌توان به آسيب‌های اين‌گونه ازدواج‌ها پی‌برد، گفت: اعتقاد ما اين است که برای يک ازدواج موفق بايد به مراکز قانونی و مشاوره‌ها مراجعه کرد و حضور سه رکن اصلي دختر و پسر، مشاور و پدر و مادر برای يک ازدواج موفق الزامي است.
منبع: خبرگزاری میزان
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.