به گزارش خبرنگارگروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان ازسنندج،عزیز هاشمی گفت: برداشت گردو از باغ های مریوان از نیمه دوم شهریور سال جاری آغاز شده و تا پایان مهر ادامه دارد.
وی افزود: در سال جاری به رغم سرما زدگی پنجم اردیبهشت و وارد آمدن میانگین خسارت 20 درصدی به باغ های گردو، این میزان گردو برداشت شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مریوان پیش بینی کرد بیش از 60 درصد گردوی مریوان به بازارهای خارجی و شهرهای دیگر کشور صادر شود.
هاشمی با بیان اینکه گردو میوه مغزدار با ارزشی است که انواع مختلفی دارد، افزود: بر اساس تحقیقات انجام شده، گردو منبع عالی پروتئین، فیبر، ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی است و ارزش غذایی بالایی دارد.
مدیر جهاد کشاروزی مریوان افزود: در شهرستان مریوان 400 هکتار باغ گردوی غیر بارور وجود دارد که هنوز به سن ثمردهی نرسیده اند و در صورت بارور شدن آنها در سال های آینده شاهد افزایش برداشت این محصول خواهیم بود.
انتهای پیام/گ