به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سلیمان عباسی با بیان این که مهمترین بحث در سلامت جامعه ضرورت توجه به بیمه است، افزود: بیمه پشتوانهای درمانی برای زمان از کارافتادگی و بازنشستگی افراد بوده که خدماتی را به بیماران ارایه میکند.
نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: برخی از صندوقهای بیمهای با دریافت مبلغ ناچیزی از بیمه شده خدمات خوبی به افراد ارایه کرده در حالی که دیگر صندوقهای بیمهای از ارایه چنین خدماتی امتناع میکنند که این عدم هماهنگی در ارایه خدمات بر ضرورت تجمیع بیمهها تاکید دارد.
این نماینده مردم در مجلس نهم، با بیان این که تجمیع بیمهها جزو مطالبات اصلی برنامه پنجم توسعه به شمار میرود، تصریح کرد: اجرا و سازوکار آن باید از سوی دستگاههای اجرایی فراهم شود و اهداف آن از سوی مجلس تعیین شده است لذا باید مجریان تلاش کنند تا ابهاماتی که در زمینه تجمیع بیمهها وجود دارد برطرف سازند.
وی یادآور شد: نباید مردم را از دریافت خدمات مناسب محروم کرد و لازم است در فاصله زمانی تعیین شده قانون برنامه پنجم توسعه اجرایی شود.
عباسی تاکید کرد: نباید قانون برنامه پنجم توسعه ناقص اجرایی شود اگر در این قانون تکلیف بر تجمیع بیمهاست باید سازوکار آن در نظر گرفته شود و مسئولان مربوطه در قبال عدم اجرای آن باید پاسخگو شوند چراکه تاکنون هزینههایی برای فراهمسازی زیرساختهای تجمیع بیمهها صورت گرفته که عدم اجرا منجر به هدررفت این هزینهها میشود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، گفت: اگر در زمینه اجرای این قانون خلاء وجود دارد مسئولان اجرایی میتوانند در قالب لایحهای به مجلس نواقص را برطرف کرده تا قانون جامعی به اجرا درآید.
منبع: خانه ملت
انتهای پیام/