سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هفت بوگیر خوردنی

آیا می دانستید که بوی بدن هر فرد منحصر به خود اوست و از طریق غدد عرق خارج می شود؟

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،آیا می دانستید که بوی بدن هر فرد منحصر به خود اوست و از طریق غدد عرق خارج می شود؟ به گفته محققان آمریکایی، بوی بدن هر انسانی منحصر به خود اوست و به طور کلی وضعیت جسمی و میزان رعایت بهداشت شخصی، نقش عمده ای در نوع بو دارد. البته بوی زیر بغل با توجه به غذاهای خاصی که می خوریم، تغییر می کند.

در ادامه مطلب به راه های طبیعی برای مقابله با بوی بدن اشاره می کنیم:

مصرف آب

یکی از بهترین راه های رفع بوی بدن، مصرف فراوان آب سالم و خنک است. متخصصان سلامت، مصرف آب فراوان را برای دفع سموم بد بوی بدن از درون کبد، کولون و کلیه، توصیه می کنند. افزودن کمی آب لیمو به یک لیوان آب و مصرف آن اول صبح برای سم زدایی از دستگاه گوارش مفید است.

پروبیوتیک

ماست و کفیر منابع پروبیوتیک است؛ از طرفی مواد غذایی تخمیر شده مانند سرکه سیب، مانع از فعالیت باکتری های مضر می شود.

کلروفیل

کلروفیل را خنثی کننده طبیعی بوی بد بدن می دانند. سبزی هایی مانند گشنیز، جعفری، برگ های سبز دیگر و چای سبز خاصیت سم زدایی دارد. بنابراین مصرف مواد غذایی غنی از کلروفیل، درمان طبیعی برای رفع بوی بدن و دهان است.

سیر

اگر چه سیر بوی قوی دارد اما از بدن در برابر ویروس های متعدد و بیماری های باکتریایی که باعث بوی نامطبوع می شود، محافظت می کند.

به گزارش سلامت نیوز، مصرف سیر خطر بروز برخی از سرطان های سیستم گوارشی را کاهش می دهد. آلیسین نوعی فیتو کمیکال است که دارای خاصیت قوی آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی است.

از خوردن قند تصفیه شده بپرهیزید

متخصصان، بوی بد بدن (بوی دهان و عرق) را با میزان پایین باکتری های مفید ارتباط می دهند. نتایج سال ها تحقیق نشان می دهد افرادی که برنامه غذایی سرشار از قند تصفیه شده دارند و به طور مکرر از آنتی بیوتیک استفاده می کنند، از بوی نامطبوع بدن رنج می برند. مصرف آنتی بیوتیک و قند تصفیه شده باعث کاهش باکتری های سالم روده می شود و قارچ ها زمینه رشد پیدا می کند. قارچ های Candida باعث بر هم خوردن تعادل باکتریایی می شود و در نتیجه بوی بد بدن ایجاد می شود.

روی

از روی به عنوان ماده اصلی در تهیه لوازم بهداشتی از جمله خمیر دندان و دئودورانت استفاده می شود. این ماده نقش اصلی در روند سم زدایی و تنظیم آن دارد. روی، خاصیت آنتی اکسیدانی دارد از این رو از سلول های بدن در مقابل آسیب رادیکال آزاد محافظت می کند. مصرف مکمل روی می تواند میزان ذخیره آن را در بدن بالا ببرد. خوردن غذاهای غنی از روی مانند مغز میوه، تخمه کدو و غذای دریایی باعث خوشبو شدن بدن می شود.

منگنز

این ماده طبیعی که معمولاً در برنامه غذایی چندان به آن اهمیت داده نمی شود، نقش مهمی در عملکرد مختلف بدن از جمله حفظ حافظه، کنترل و رفع بوی نامطبوع بدن دارد. مواد غذایی سرشار از منگنز شامل برگ های سبز پررنگ، ماهی، لوبیا، آواکادو، موز، مغز میوه، غلات سبوس دار و شکلات تلخ است. در سال ۱۹۲۸ یک پروفسور جراح فرانسوی دریافت که بوی نامطبوع بدن (عرق یا دهان) با مصرف مکمل های این ماده از بین می رود. این ماده مانند یک دئودورانت طبیعی عمل می کند و فلورطبیعی روده را افزایش می دهد در نتیجه بوی بدن و دهان از بین می رود.

منبع:جام جم
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.