وی ادامه داد: بر اساس این تفاهم نامه جشنواره باید به مدت پنج سال در اصفهان برگزار شود.
رییس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه پس از برگزاری اولین سال مقرر شد که دبیرخانه کودک و نوجوان در اصفهان دائمی شود، تصریح کرد: در همان سال سالن سوره به عنوان سینمای اختصاصی جشنواره مشخص شد.
آذربایجانی با بیان اینکه در سال های اخیر چهار تغییر مدیریتی در بنیاد فارابی اتفاق افتاد، خاطر نشان کرد: با این تغییر مدیریتی بسیاری از بندهای تفاهم نامه عملیاتی نشد و شورای سیاست گذاری جشنواره متشکل از چهار نفر از وزارت ارشاد، سه نفر از شهرداری و یک نفر از شورای اسلامی شهر اصفهان تشکیل شد و در این زمینه با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مکاتبات بسیاری انجام گرفت.
وی اضافه کرد: با توجه به جلسات مستمری که برگزار شد متاسفانه سازمان سینمایی در اقدامی یک طرفه آخرین توافق خود را با شهرداری عملی نکرد و اولین اشکالی که به این اقدام می توان گرفت این است که چرا باید جشنواره کودک و نوجوان از هم مجزا شود.
رییس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: اكنون بخش نوجوان جشنواره کودک و نوجوان در همدان در حال برگزاری است.
وی با بیان اینکه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی باید در این خصوص با جدیت وارد عمل شود، گفت: در دولت تدبیر و امید و در سال همدلی و همزبانی از سوی دولت و ملت جای بسی تعجب و شگفتی دارد که مسوولان با بی تدبیری این اقدام را انجام دادند.
آذربایجانی با اشاره به اینکه اصفهان با تمام ظرفیت ها و پتانسیلی که دارد می تواند مخاطب خودش را اغنا کند، اذعان داشت: بدون شک یکی از ره آوردهای این جشنواره برای اصفهان کمک به اقتصاد و رونق سینمای کودک بود. این در حالی است که قدمت جشنواره کودک و نوجوان از قدمت جشنواره فجر بیشتر است و این جشنواره به نام اصفهان ثبت شده است و همانگونه که استاندار اصفهان اعلام کرده است اتفاق اخیر حاصل بی تدبیری بوده است.
رییس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: شهرداری باید با برنامه ریزی نقشه
راه ارائه دهد تا بر اساس آن برای آینده ردیف اعتباری برای جشنواره کودک پیش بینی
شود. آذربایجانی تصریح کرد: شهرداری
قبل از هر گونه اقدامی باید سیاست خود را درباره نحوه برگزاری اعلام کند تا شورا
تصمیم بگیرد درباره جشنواره کودک چگونه هزینه کند.
انتهای پیام/ی