سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئيس پليس فتا خراسان شمالي خبر داد؛

برداشت هاي غير مجاز از حساب بانکي بیشترین تخلفات استان

رئيس پليس فتا خراسان شمالي برداشت هاي غير مجاز از حساب بانکي شهروندان را بيشترين تخلفات اينترنتي در استان عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، سرگرد سهيل خاکشور با اشاره به بیشترین تخلفات استان خراسان رضوی، گفت: در 6 ماهه سال اول سال جاري پرونده هاي جرائم فضاي مجازي در خراسان شمالي 85 فقره بوده که با تلاش شبانه روزي کارشناسان پليس  فتا در پايش فضاي مجازي بيش از 84 فقره پرونده کشف شده اند.

وي بيشترين جرائمي اينترنتي خراسان شمالي را که به علت عدم توجه و دقت دارندگان حساب در امر نگه داري اطلاعات حساب هاي بانکي اتفاق مي افتد را برداشت غير مجاز حساب بانکي دانست و بيان داشت: طي مدت ياد شده 67 مجرم اينترنتي دستگير و به مراجع قضايي معرفي شده اند.

اين مقام انتظامي تأکيد کرد: شهروندان به خصوص کاربران اينترنتي از اعتماد بيجا  به شرکت ها  و افراد سودجو خودداري و به توصيه هاي پليس فتا در جهت پيشگيري از بروز جرائم اينترنتي توجه کنند.

رئيس پليس فتا خراسان شمالي همچنين در ادامه هشدارهاي پليسي پيشگيري از برداشت هاي غير مجاز را به شرح ذيل بيان کرد:

-اگر قرار است وجهي را دريافت نمائيم ارائه شماره کارت و يا شماره حساب به فرد واريز کننده پول کفايت مي کند و نيازي به ارائه ديگر اطلاعات مهم نظير رمز اول و دوم، CVV2، تاريخ انقضاء و ... به فرد مذکور نمي باشد.اين اطلاعات مخصوص برداشت از حساب و يا خريد اينترنتي مي باشد.

-جهت واريز وجه به حساب شما احتياجي به مراجعه به دستگاه ATM نيست. متاسفانه در مواردي به فرد مال باخته اعلام مي شود برنده قرعه کشي شده، وي را با بهانه هاي مختلف پاي دستگاه ATM کشانده و اهداف خود را عملي مي کنند.

-جهت اطمينان از واريز شدن وجه به حساب خود از گزينه نمايش و يا چاپ موجودي استفاده شود و نيازي به ورود به بخش انتقال نيست. بنابراين اگر شخصي ما را ترقيب به وارد شدن به بخش انتقال کرد احتمالاً او کلاهبردار است. پس دقت داشته باشيد.

-از کارت بانکي خود جهت انجام مبادلات با حجم بالا استفاده نکنيد و از اتصال حسابهايي با گردش مالي بالا به کارت بانکي خود پرهيز کنيد.

-از در اختيار قرار دادن کارت عابر خود به افراد غير پرهيز شود و در صورت مفقودي کارت بانکي نسبت به اعلام بموقع و در کمترين زمان ممکن به بانک صادر کننده کارت اقدام گردد. مي توان از طريق اينترنت بانک يا تلفن بانک نيز اين کار را انجام داد تا از سوء استفاده هاي احتمالي پيشگيري صورت پذيرد. تقاضاي افراد غير جهت انجام امور بانکي توسط کارت عابر خود را رد کنيد.

-بهتر است هنگامي که جهت انجام امور بانکي جلوي دستگاه ATM قرار داريد به گونه اي بايستيد و يا دست خود را مانع قرار دهيد تا افراد پشت سر شما رمز وارده توسط شما را نبينند.

-از نگهداري رمز عبور به همراه کارت عابر خود جداً خودداري نمائيد تا در صورت مفقودي و يا ربوده شدن کارت با حساب خالي خود مواجه نشويد.

-زبان انگليسي دستگاه خودپرداز مخصوص کساني است که به زبان فارسي آشنايي ندارند پس هرگاه شخصي از شما خواست زبان دستگاه را تغيير دهيد، ممکن است هدفي خاص را دنبال کند.

- با در اختيار داشتن شماره حساب يا کارت ، کد امنيتي و رمز دوم  مي توان به راحتي تمام عمليات بانکي را از طريق همراه بانک و اينترنت انجام داد. لذا لازم است ضمن دقت در نگهداري اين اطلاعات  به صورت دوره اي ، تراکنش ها را بررسي و نسبت به تغير متناوب رمزها اقدام شود.

سرگرد"خاکشور"با اشاره به راه اندازي سايت سايبر پليس در خراسان شمالي از عموم شهروندان خواست تا در صورت کسب  اخبار و اطلاعات و يا مشاهده هرگونه جرائم  اينترنتي از قبيل کلاهبرداري ، اخاذي و جعل عنوان پليس ، مراتب را از طريق بخش"تماس با ما"در وب سايت پليس فتا  به آدرس اينترنتي www.cyberpolice.ir و يا با شماره تلفن2182770  با اين پليس در ميان بگذارند.

منبع:  پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا

انتهای پیام/


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.